Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağol İbrahim. Geçen ay Ankara'ya geldiğimde zamanın çok kısıtlıydı ama ben gene bir fırsat yaratıp 1-2 saat kadar İvedik'i dolaştım. Ön tamponun sağ kısmının sıfırını (yan sanayi ama kaliteli) bulup hemen aldım. Sol taraf yoktu. Basit bir kaç parça daha bulup aldım. Orjinal saç jant olayı çok zor. Bir kaç yere sordum ama yok. Normalde jantlar 13 jant ve 5 bijonlu. Buna en yakın olarak 5 bijonlu 14 inç jantlar uyuyor. (115 kasa mercedeslerin veya 67-69-71 model taunusların) İnanmayacaksın ama bir de vectra B lerin jantları oluyor. Benim vectranınkini denedim oldu. Ama 15 inç teker takınca lastik yanak profilinin 50-55 falan olması lazım bu da bizim yollarda lastiğin anasını ağlatır, bunun yanında arabanın süspansiyonu da oldukca sertleşir. Orjinal tekerlere ve üzerindeki amerikan jantlara uyan en yakın ölçü 185*65*14 zaten bu ölçüde vectra A'nın tekerlekleri ile aynı. Ankara'daki garajında bu ölçüde saç jant var ama 4 bijonlu olunca uymaz. Kulağın bu konuda delik olsun bir haber alırsan bana bildir. Sağ ön sinyalin yuvasını bulamamıştım baktım çıkış yok kendim bir nevi imal ettim. Şimdi tek eksiğim bir tane sağ farın iç kısmı kaldı. Yazın Almanya'dan hala oğlu gelince yakasına yapışmak farz oldu.

tamam savaş abi.. bir isteğin olursa ben burdayım evde yakın ivedik'e şaşmaza ostime :D batıkentteyim sorun olmaz gezerim abi

saygılar..

Aracın tavanı cumartesi günü boyandı.
200420094.jpg

Hayırlısı Olsun Savaş Ağbi

Çok canlı olmuş kırmızı renk maşallah

foto isteriiiizzzzzzzzzzzz :D

savaş abi ankarada bitane kırmızı gördüm ama arka farları dik duranlardan.. hemen sen geldin aklıma :D çok güzeldi ya..

savaş abi ankarada bitane kırmızı gördüm ama arka farları dik duranlardan.. hemen sen geldin aklıma :D çok güzeldi ya..

Onların modeli 1965'den itibaren başlar. Onları toplamak (far, stop, sinyal gurubu olarak) daha kolay.

Burayı farklı bir modelin fotoğrafları ile doldurmak etik olmaz. Bitince sana (tabi diğer isteyenlere de) tüm evreleri gösteren bir CD göndereyim.

sany1033.jpg

sany1031.jpg

Geri