Enjektör Temizleyici Kullanan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu hepsiburada sitesinde araçları temizleme de kullanılan markanın ürünü idi. Şimdi HB çalışmıyor ekleyecek idim. Ürün 240 gram ama ben sadece yarısını kullandım oda bir pet bardak etti ulan dedim bunun görünüşte kendine faydası yok ama umut fakirin ekmeği diyerek döktüm depoya yaw arkadaş sadece bir pet bardak etti yeminle. Demek ki ful depoya bir şişe boşaltmış olsa idim daha iyi olacak idi sanırım.

Demek ki depoya bir yetmişlik boca etsen araç havalanacak :maden:. Zaten aracı çok fazla kullanmıyorsun, o zaman kurtul şu LPG'den artık. Bak bana, LPG den uzak durduğum için hem aracımın motoru rahat hem de benim kafam rahat :).

abi o katkı varken acıma yüklen motora temizlesin sistemi komple. yavaş kullanımda etkisi azalır;)

Yeminle anasını belledim desem ayıp etmiş olmam. Ama harbi hakkını verdi. Şimdi yarından itibaren bir şişe daha sipariş vereceğim. Buna benzer ürünlere tep itibar etmez iken bu ürünün yaptıklarını görünce anında denemenizi tavsiye ederim yeminle... insan araç sürdüğünün farkına varıyor.

Yeminle anasını belledim desem ayıp etmiş olmam. Ama harbi hakkını verdi. Şimdi yarından itibaren bir şişe daha sipariş vereceğim. Buna benzer ürünlere tep itibar etmez iken bu ürünün yaptıklarını görünce anında denemenizi tavsiye ederim yeminle... insan araç sürdüğünün farkına varıyor.

Vallahi hevese getirdin Nadir abi ben de en son 7000 km önce Würth atmıştım ama paso şehir içi kullandığım için arabayı bir süre sonra bayılıyor zaten motor. O sıralarda araba daha yeniydi bende, pek karşılaştırma yapma şansım olmamıştı.

Şimdi gidip alıcam iki kutu biraz daha översen :D

Senin araba LPG illetinden kurtulup 95 oktanı sifonladığı için sevinçten kanatlanmıştır :maden:

Senin araba LPG illetinden kurtulup 95 oktanı sifonladığı için sevinçten kanatlanmıştır :maden:

Abim sorma ya... yemin ederim gaza bas sen direksiyona sahip ol gerisini kara Belma ya bırak diyor yemin ederim... o kadar fark edeceğini sanmaz idim abi... bariz bir fark söz konusun....

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:23 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:20 ----------

Vallahi hevese getirdin Nadir abi ben de en son 7000 km önce Würth atmıştım ama paso şehir içi kullandığım için arabayı bir süre sonra bayılıyor zaten motor. O sıralarda araba daha yeniydi bende, pek karşılaştırma yapma şansım olmamıştı.

Şimdi gidip alıcam iki kutu biraz daha översen :D

Ahan da bundan aldım kardeşim harbi ürün yeminle bu kadar beklemiyor idim....

http://www.hepsiburada.com/liste/ca...s.aspx?productId=otctn114017&categoryId=26005

İşin şakası bir yana işine yaradığı için en az senin kadar sevindim.

İşin şakası bir yana işine yaradığı için en az senin kadar sevindim.

Abim hiç sorma ya çok ama çok mutlu oldum ya... yeminle araca benzin ile binmeye korkuyordum çünkü araç yerinden kalkamıyor idi. Ama sende bilirsin Kayaş tarafından K.ören tarafına gelirken yokuşu basıyorum resmen bağırıyor LPG ile gider iken S konumundan çıkamıyor idim... ama bana mısın? demedi yeminle... sanırım tankı söktüreceğim...LPG kırayım :D

Evet arkadaşlar bugün bir kutu daha sipariş verdim. Bundan sonra benzin ile yola devam... bu kez aracımın deposunu kendimi sıkarak fulleyip bir kutuyu tamamen katacağım :D bir kere benzine geldim hehehehe

Evet arkadaşlar bugün bir kutu daha sipariş verdim. Bundan sonra benzin ile yola devam... bu kez aracımın deposunu kendimi sıkarak fulleyip bir kutuyu tamamen katacağım :D bir kere benzine geldim hehehehe

Ben de sipariş verdim abi bugün son zamanlarda bi mallaşma var hafiften araçta yarın elimde olur bugün kargoya verilmiş. benim depoda sıkıntı var 45 almıyor 32 alıyor en fazla ama gene de tüm şişeyi katıcam içine bir hafta işe otobandan gidicem gelicem bakalım hafif devirlene devirlene :D

Nadir abi sen bu farkı benzin vs benzin+katkı olarak mı gözlemledin. Yoksa direk LPG vs benzin+katkı olarak kıyasladın. Eğer o kadar fark varsa ben de yarım depo mazotun içine koyim bir ciğerlerini açalım viks ile :D

Geri