- Konuyu Başlatan
Ben de sipariş verdim abi bugün son zamanlarda bi mallaşma var hafiften araçta yarın elimde olur bugün kargoya verilmiş. benim depoda sıkıntı var 45 almıyor 32 alıyor en fazla ama gene de tüm şişeyi katıcam içine bir hafta işe otobandan gidicem gelicem bakalım hafif devirlene devirlene![]()
Ya sanırım ilk 20 KM de farkı çok rahat anlarsın diye düşünüyorum. Harbiden fark ettiriyor. Benim araç benzinde yerinden kalkamıyor idi. Ama aradan geçen KM sonrasında araç gaza basar basmaz tepki veriyor hani derler ya zıplıyor diye aynen öyle ama şimdi belki çok fazla gelmesin ürün çünkü sadece bir pet bardak bu kadar araca fark ettirdi ise benim aracım için fazlası zarar vermesin sonra...
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:43 ----------
Nadir abi sen bu farkı benzin vs benzin+katkı olarak mı gözlemledin. Yoksa direk LPG vs benzin+katkı olarak kıyasladın. Eğer o kadar fark varsa ben de yarım depo mazotun içine koyim bir ciğerlerini açalım viks ile![]()
Kardeşim benzin ve bu karışım araca can kattı diye bilirim zaten karışımdan sonra LPG ile hiç kullanmadım... kullanmayı da düşünmüyorum artık LPG ile benzin ve katkı ile bir depo daha yakacağım eğer ki 100 TL benzin ile 200 KM üzerinde yaparsam daha da LPG para vermem

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:12 ----------
Nadir abi sen bu farkı benzin vs benzin+katkı olarak mı gözlemledin. Yoksa direk LPG vs benzin+katkı olarak kıyasladın. Eğer o kadar fark varsa ben de yarım depo mazotun içine koyim bir ciğerlerini açalım viks ile![]()
Kardeşim benzin ve bu karışım araca can kattı diye bilirim zaten karışımdan sonra LPG ile hiç kullanmadım... kullanmayı da düşünmüyorum artık LPG ile benzin ve katkı ile bir depo daha yakacağım eğer ki 100 TL benzin ile 200 KM üzerinde yaparsam daha da LPG para vermem