Enjektör Temizleyici Kullanan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de sipariş verdim abi bugün son zamanlarda bi mallaşma var hafiften araçta yarın elimde olur bugün kargoya verilmiş. benim depoda sıkıntı var 45 almıyor 32 alıyor en fazla ama gene de tüm şişeyi katıcam içine bir hafta işe otobandan gidicem gelicem bakalım hafif devirlene devirlene :D

Ya sanırım ilk 20 KM de farkı çok rahat anlarsın diye düşünüyorum. Harbiden fark ettiriyor. Benim araç benzinde yerinden kalkamıyor idi. Ama aradan geçen KM sonrasında araç gaza basar basmaz tepki veriyor hani derler ya zıplıyor diye aynen öyle ama şimdi belki çok fazla gelmesin ürün çünkü sadece bir pet bardak bu kadar araca fark ettirdi ise benim aracım için fazlası zarar vermesin sonra...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:43 ----------

Nadir abi sen bu farkı benzin vs benzin+katkı olarak mı gözlemledin. Yoksa direk LPG vs benzin+katkı olarak kıyasladın. Eğer o kadar fark varsa ben de yarım depo mazotun içine koyim bir ciğerlerini açalım viks ile :D

Kardeşim benzin ve bu karışım araca can kattı diye bilirim zaten karışımdan sonra LPG ile hiç kullanmadım... kullanmayı da düşünmüyorum artık LPG ile benzin ve katkı ile bir depo daha yakacağım eğer ki 100 TL benzin ile 200 KM üzerinde yaparsam daha da LPG para vermem :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:12 ----------

Nadir abi sen bu farkı benzin vs benzin+katkı olarak mı gözlemledin. Yoksa direk LPG vs benzin+katkı olarak kıyasladın. Eğer o kadar fark varsa ben de yarım depo mazotun içine koyim bir ciğerlerini açalım viks ile :D

Kardeşim benzin ve bu karışım araca can kattı diye bilirim zaten karışımdan sonra LPG ile hiç kullanmadım... kullanmayı da düşünmüyorum artık LPG ile benzin ve katkı ile bir depo daha yakacağım eğer ki 100 TL benzin ile 200 KM üzerinde yaparsam daha da LPG para vermem :D

Madem az biniyorsun Nadir abi bosver artik aygazi :)

Tapatalk.

1 kırbaç
2 resmini eklediğin kara saplanmış hatun
3 L P G :D

Sorunun çözüldüğüne sevindim nadir bey ben hb.da bi kaç yorum okudum bu ürünle alakalı değilde würt ile alakalı yakıtın 1,5 lt falan arttığını yazmışlar siz deneyimleriniz paylaşabilirseniz sevinirim,aşşağı yukarı fabrika verileri bellidir..

Sorunun çözüldüğüne sevindim nadir bey ben hb.da bi kaç yorum okudum bu ürünle alakalı değilde würt ile alakalı yakıtın 1,5 lt falan arttığını yazmışlar siz deneyimleriniz paylaşabilirseniz sevinirim,aşşağı yukarı fabrika verileri bellidir..

Şimdi araca aldığım yakıt yaklaşık olarak 20 litre kadar eğer araç bu yakıt ile şehir içi 200 km gider ise bana göre çok iyi bir nokta da çünkü LPG ile arasında pek fark olmayacak birde çok devirli kullanıyorum ben ama sadece ne kadar gider diyerek den gaz pedalına daha az basıyorum. Benim hesabıma göre araç bu benzin ile 200 km den fazla gitmesi durumunda çok iyi konum da demektir.

Bir bakalım, nadir abimizin öncülüğünde hepimiz katkı maddesi koyucaz depolara, en çok benim ihtiyacım var sanırım :D Rakı vodka şarap falan dökme denemeleri yaparız ilerleyen zamanlarda :D

Geri