Enjektör Temizleyici Kullanan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah Nadir Abi sağlam arabaymış :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah zaten aracın en çok bu huyunu seviyorum yüksek devirler de bile pek ses almaz. Öyle sallanayım titreyeyim filan diye sıkıntım olmadı çok şükür. Ama yine de yüksek hızlara karşıyım. İşte arada bir şeytana uydum denedim oda merak işte ne kadar gidiyor gibisinden... sanmam ki benim aracın fabrika değerlerinde 160-165 dir zaten son hız. Neticede uzun bir araç ve 75 beygir... çok şey beklememek gerek.

Eyvallah zaten aracın en çok bu huyunu seviyorum yüksek devirler de bile pek ses almaz. Öyle sallanayım titreyeyim filan diye sıkıntım olmadı çok şükür. Ama yine de yüksek hızlara karşıyım. İşte arada bir şeytana uydum denedim oda merak işte ne kadar gidiyor gibisinden... sanmam ki benim aracın fabrika değerlerinde 160-165 dir zaten son hız. Neticede uzun bir araç ve 75 beygir... çok şey beklememek gerek.

:):) Olsun Abi ya canı sağolsun taş gibi araba 160-170 gidiyor ne titreme ne sarsıntı taş gibi maşallah.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalınız bu konu sayesinde bir çok konuyu da okudum da harbiden bir çok arkadaşımızın merak ettiği bir konu imiş bu temizleme işi. Haftaya c.tesi bakalım ne olacak? Aslında bu hafta denemek istedim ama zaman sıkıntısından olmayacak. Haftaya bu ürün hakkında neler olduğunu yazayım da en azından merak eden arkadaşlarımız da fikir sahibi olsunlar bari. ;)

Evet arkadaşlar bugün almış olduğum ürünü kullandım. Vay arkadaş araba kullandığımın yeminle farkına vardım. İlk önce almış olduğum ürünün yarısını ölçerek depoya boşalttım sonra gidip üzerine 90 TL yakıt aldım. Yerinden kalkamayan aracımı benzin konumuna getirdim ilk kalkışlarda yine kalkmadı ama ilk 10 km den sonra aracın sesi değişmeye başladı. Yok böyle bir şey arkadaşlar yemin ederim araç resmen zıplıyor. 50 km kadar bir yol yaptım ışıklarda durduğum da aracın çalıştığını sadece direksiyona elimi koyarak anlaya bildim. 350 kg yük ile bugün Ankara Keçikırandan aracı sardırdım gaz verdikçe araç manyak devir alıyor. Ben eskiden o rampayı tırmanırken aracımı S konumuna alarak tırmanırdım... ama S konumuna gerek dahi duymadı eğer aracın altında kar lastikleri olmasa idi sanırım 130 km ile çok ama çok rahat tırmanırdım. Zaten karar aldım en sonunda artık aracı bir daha LPG ile kullanmayacağım hatta ve katta aracın komple LPG sistemini dahi sökmeyi düşünüyorum eğer ki aracım 90 TL benzin ile 17 litre yapıyor karma değer ile 250 KM yapması durumunda anında gidip LPG sistemini söktüreceğim.

Evet arkadaşlar bugün almış olduğum ürünü kullandım. Vay arkadaş araba kullandığımın yeminle farkına vardım. İlk önce almış olduğum ürünün yarısını ölçerek depoya boşalttım sonra gidip üzerine 90 TL yakıt aldım. Yerinden kalkamayan aracımı benzin konumuna getirdim ilk kalkışlarda yine kalkmadı ama ilk 10 km den sonra aracın sesi değişmeye başladı. Yok böyle bir şey arkadaşlar yemin ederim araç resmen zıplıyor. 50 km kadar bir yol yaptım ışıklarda durduğum da aracın çalıştığını sadece direksiyona elimi koyarak anlaya bildim. 350 kg yük ile bugün Ankara Keçikırandan aracı sardırdım gaz verdikçe araç manyak devir alıyor. Ben eskiden o rampayı tırmanırken aracımı S konumuna alarak tırmanırdım... ama S konumuna gerek dahi duymadı eğer aracın altında kar lastikleri olmasa idi sanırım 130 km ile çok ama çok rahat tırmanırdım. Zaten karar aldım en sonunda artık aracı bir daha LPG ile kullanmayacağım hatta ve katta aracın komple LPG sistemini dahi sökmeyi düşünüyorum eğer ki aracım 90 TL benzin ile 17 litre yapıyor karma değer ile 250 KM yapması durumunda anında gidip LPG sistemini söktüreceğim.

Gözün aydın Nadir Abi çok sevindim gerçekten dualarımız kabul oldu demekki :)

Doğukan kardeşim çok ama çok teşekkür ederim. Yeminle araç sürdüğümün farkına vardım. Samsun yolun da aracı yokluyorum anın da tepki veriyor motor... bakalım istediğim yakıt değerlerine ulaşır isem ilk işim bu LPG pisliğinden kurtulmak olacak işim... ama ilk kalkışlarda yine aynı tepkiyi verince araç eyvah dedim ama ilk 10-20 km sonra tekleme oldu ama sonrasında sesi sedası değişmeye başladı.... bastıkça basasım geldi yeminle...

Hayırlı olsun nadir abi hangi ürünü aldın bir de onu belirtirsen biz de alalım arada :)

Şu hepsiburada sitesinde araçları temizleme de kullanılan markanın ürünü idi. Şimdi HB çalışmıyor ekleyecek idim. Ürün 240 gram ama ben sadece yarısını kullandım oda bir pet bardak etti ulan dedim bunun görünüşte kendine faydası yok ama umut fakirin ekmeği diyerek döktüm depoya yaw arkadaş sadece bir pet bardak etti yeminle. Demek ki ful depoya bir şişe boşaltmış olsa idim daha iyi olacak idi sanırım.

abi o katkı varken acıma yüklen motora temizlesin sistemi komple. yavaş kullanımda etkisi azalır;)

Geri