Engelli Park Alanlarını İşgal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bende o plaka olayını çok acı bir şekilde öğrendim bizim bursada korupar diye bir avm var biri ben tam engelli yerinin yanına park ettim benden sonra biri geli engelli yerine park etti baktım plaka normal camı çaldım dedim utanmıyormusunuz engelli kardeşlerimiz için ayrılan yeri işgal etmeye adam bana engelli kartını göstermez mi dedi artık plakalar değişti o günden beri foto çekip polisede yollayamıyorum adamları ikazda edemiyorum

Aslında o plaka işi saçma sapan bir iş oldu. Sözüm ona sürücü plakasında engelli işareti var diye trafik içinde taciz ediliyor falan filan dendi. Ama gram alakası yok. Ben yıllardır bu plaka ile araç kulanıyorum. Bir günden bir güne bu plakadan dolayı taciz filan edilmedim. Bu plaka aslında yatalak olsun yada başka şekilde rahatsızlıkları olan engelli arkadaşların hakları üzerinden araç alan kişiler rahatsız oldu. Çünkü adamların amacı sadece vergisiz araç alıp kafalarına göre gezmek idi. Ama plaka rahatsız ediyordu. O yüzden plaka kalktı. ( Gerçek mana da engelli yakınının ulaşımını sağlamak için alan kişileri ayrı tutuyorum bu konu da)

Ama ülkede yasa yok yasa. Engelli adına ben engelli yakınımın ulaşımını sağlayacağım diye araç alıp bir gün dahi engelli için bir şey yapmayan adamlara kesinlikle alınmayan vergilerin %100 katı alınmalı ki o zaman kimin ne yaptı belli olsun...

Kardeşim o park kartını aracına koymayan da ceza yemesi gerek. Varsa park kartı koyacak camına.

Benim kendi aracım da hem plaka var hemde kocaman engelli işareti. (Kadir kardeşimiz sağ olsun abisine bana özel olarak iki adet yaptırdı)

Engelliyim ve kimseden saklayacak bir şeyim de yok. Çok şükür halime.

Hepimizin birer engelli adayı olduğunu hatırlatarak, acizane bir sitemde bulunmak istiyorum.

Bizim işyerin orda (Diş Hastanesi) 1 adet engelli park yeri var. burdaki amaç fiziki engelli kardeşlerimizin park yeri aramadan rahatça muayene olması. Ancak buraya şimdiye kadar nerdeyse engelli birinin park ettiğini göremedim. Engelli yakını sayesinde araç almış kişiler park ediyor. adam arabadan iniyor senden benden daha sağlam. esasında Bu haysiyetsiz kişilerde bunu fırsata çevirerek gerçek engelli kişilerin hakkını gasp etmiş oluyorlar.

Geri