Engelli Park Alanlarını İşgal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu güncel arkadaşlar tüm arkadaşlarımın konuya duyarlı olmasını bekliyorum.

İmzaladım[emoji106]

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmzalandı [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Katılıma devam. Tüm arkadaşları engelli için ayrılmış park yerlerine park etmeme konusunda daha duyarlı olmasını bekliyorum.

görev tamam

Engelli park yerleri ve çocuklu aile için ayrılmış park yerlerine saygı göstermek demek kendi başına aynı durum geldiğinde başkalarından bunu beklemekten daha kolay ve daha insancadır. Kendine saygısı olan hakkı olmayan böyle bir yere park etmez, ısrar etmez ve ikaz edene de hakaret etmez.
Bence bu konuda en iyi örnek İzmir Bornova İKEA park yeridir. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler. Engelli park yerlerine kilitli giriş bariyeri yapılmış durumda. Güvenlik görevlisi gelene kadar beklemek gerekiyor ama sonuçta park yerleri işgalden kurtarılmış bir şekilde....

Engelli park yerleri ve çocuklu aile için ayrılmış park yerlerine saygı göstermek demek kendi başına aynı durum geldiğinde başkalarından bunu beklemekten daha kolay ve daha insancadır. Kendine saygısı olan hakkı olmayan böyle bir yere park etmez, ısrar etmez ve ikaz edene de hakaret etmez.
Bence bu konuda en iyi örnek İzmir Bornova İKEA park yeridir. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler. Engelli park yerlerine kilitli giriş bariyeri yapılmış durumda. Güvenlik görevlisi gelene kadar beklemek gerekiyor ama sonuçta park yerleri işgalden kurtarılmış bir şekilde....

Buda göstermekte ki ancak bizim milleti zincir ve kilit zor zabdediyor. Oya bunlara gerek kalmadan sadece bu kısımların belli kişiler için ayrıldığının bilincin de olmak yetecek ve artacak ama nerede?

Geri