daha önce video bölümünde verilmişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orasıda dogru da corsanın, dolayısıyla opelin imajını sarsmıs bu carpısma.corsa yamuluyo mercedes te bişey yok.mersedeside kamyonla carpıstırmak lazım esasen.arkadaşlar video bölümünde o kadar geri gitmedim izleme fırsatım olmadı yayınlandıysa konu silinebilir nediimmm!
aynı segment mevzusuda bence saçma adam ne dicek günlük hayatta böyle bi kaza olursa!..
arkadaşlar video bölümünde o kadar geri gitmedim izleme fırsatım olmadı yayınlandıysa konu silinebilir nediimmm!
aynı segment mevzusuda bence saçma adam ne dicek günlük hayatta böyle bi kaza olursa!..
Tam sollama yapıyorsunuz, corsanın seriliğinin üzerinde olduğu bir gün, ve tali yoldan bi E200 önünüze çıkıyor. Kaçış yok, sağda kamyon solda uçurum. Herhalde böyle bi durumda sürücü şunu diyecek: "ya ama abicim olmazki biz bi kere senle aynı segmentte değiliz" E200 şoförüde: "pardon birader ya karşıdan vectra sandıydımda ondan önüne çıktım" deyip filmi geri alacak![]()
werilmişti ayrıca aynı cüssede araçlar değiller