enayi...

Kunteper Canavarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün yolda A8 W12 L 6.0 Litre gördüm :D:D:D:eek:

hangi enayi bi arabaya bincem diye dünyanın vergisini ve benzinini yakar:D:D:D:
acıdım adama vayyy enayi vayyyy.

Mercedes S600 gibi o da v12 , zevk meselesi demekki

Berat, hiç para endişen olmadığını düşün.Hani olur ya denizde kum, sende para.Günlük kazancınla bu arabayı alabildiğini falan düşün...O zaman ben de enayi olmak istiyorum. :D

tercih meselesi.. para olduktan sonra sorun yok;)

mercedesin 3 literlik versiyonlarından ne ekstra sı var günde kaç saatini geçirirsinki bi arabayla sokağa atılan para benim gözümde çok insana yardım edilebilir benim düşüncem tabiiiii.

belkide eziklğimden kaynaklanıyordur bu düşünce....

estağfurullah
ama para olsa insanın ara ara saçası gelir :)

Adamda para var demkki adam çalışarak kazanmışsa helal olsun beni ilgilendirmez

boşuna dememişler para var mutluluk var diye :D
neyse demekki adamda para var gerisi bizi ilgilendirmez ister Audiye biner ister Bugatti Veyron :D

v12 de değil yahu w12 :D ne güzel maaşallah. bu arada o arabalara verilen parayla kaç kişi doyar gibi sözlere katılmıyorum. nerden biliyosunuz o adamın arabaya verdiğinden daha fazlasına yardım yapmadığını. yapmasa bile kendi parası kimse bişey diyemezki. emin olun ki başka insanlarda sizin için o arabayı alacağına otobüsle gitseydide araba parasını fakirlere verse diyodur. siz öyle yapıyo musunuz?

bende o kadar para olsa bende yaparım aynısı dünyaya bi kere geliyoruz kimbilir adamın kazancı ne kadar ki almış şahsen ben çok zengin olsam araba kolaksiyonum olurdu

Geri