bencede bunun enayilikle bir alakası yok. Belliki adama benzin parası koymuyo. Ayrıca benim çok çok param olsa gider bende ferrari falan alırım. Parayada acımam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mustang abiiiiiiii! param olsa 2007 'sini sevmedimde 2006 bi mustang alırım bordo renkli shelby!!! 5.2 cc motor! offf hayali bile güzel! zaten öyle bi arabaya binen insan benzini düşünmezki yaaa!
Adamda para var demkki adam çalışarak kazanmışsa helal olsun beni ilgilendirmez
+525... eğer bu konumda olsam sırf sesi için bile alırım o aracıBerat, hiç para endişen olmadığını düşün.Hani olur ya denizde kum, sende para.Günlük kazancınla bu arabayı alabildiğini falan düşün...O zaman ben de enayi olmak istiyorum.![]()
Berat, hiç para endişen olmadığını düşün.Hani olur ya denizde kum, sende para.Günlük kazancınla bu arabayı alabildiğini falan düşün...O zaman ben de enayi olmak istiyorum.![]()
mustang abiiiiiiii! param olsa 2007 'sini sevmedimde 2006 bi mustang alırım bordo renkli shelby!!! 5.2 cc motor! offf hayali bile güzel! zaten öyle bi arabaya binen insan benzini düşünmezki yaaa!