enayi...

bencede bunun enayilikle bir alakası yok. Belliki adama benzin parası koymuyo. Ayrıca benim çok çok param olsa gider bende ferrari falan alırım. Parayada acımam.

mustang abiiiiiiii! param olsa 2007 'sini sevmedimde 2006 bi mustang alırım bordo renkli shelby!!! 5.2 cc motor! offf hayali bile güzel! zaten öyle bi arabaya binen insan benzini düşünmezki yaaa!

mustang abiiiiiiii! param olsa 2007 'sini sevmedimde 2006 bi mustang alırım bordo renkli shelby!!! 5.2 cc motor! offf hayali bile güzel! zaten öyle bi arabaya binen insan benzini düşünmezki yaaa!

:good: :good:

Berat, hiç para endişen olmadığını düşün.Hani olur ya denizde kum, sende para.Günlük kazancınla bu arabayı alabildiğini falan düşün...O zaman ben de enayi olmak istiyorum. :D
+525... eğer bu konumda olsam sırf sesi için bile alırım o aracı

eğer o parayı helal yolla kazanıp aldıysa helal olsun güle güle kullansın ne diyelim ...

hahahah
zengin mali fakirin agzini yorarmis..
bu ata sozu cuk diye oturdu galiba

babam arada bana laf atıyor sana dedim dizel corsa alalım diyee 1.2 bile fazla gelmeye başladı nerdeyse:D

demekki adam adamda para varki alıyor bende de olsa para bende alırdım

Berat, hiç para endişen olmadığını düşün.Hani olur ya denizde kum, sende para.Günlük kazancınla bu arabayı alabildiğini falan düşün...O zaman ben de enayi olmak istiyorum. :D
:alkis:

sen ne güzel hayaller kuruyosun öyle yaaa tek hayalim bu benim yaa

Geri