En uygun kasko yardımlarınızı bekliyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozzann

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar opel vecrta 98 aracıma kasgo yaptırıcam sizce en uygun olanı hangisi teşekkürler.

bence en uygunu İsviçre. 2004 Vectra 1.6 Eleganceye 780 YTL fiyat verdiler.Diğerleri 1.100den başlıyodu...

www.sigortam.net adresi ile bütün şirketlerin fiyatlarını avantajlarını öğrenebilirsiniz :)

Sigortam.Net ten kendi aracım için en uygun 780 ytl teklif aldım. Sonra gittim Başak Sigorta acentesine bana şuan için binek araçlarda bi kampanyadan bahsetti, kısaca şöle diyebilirm full+full bi paket ve 580 ytl. Bunuda peşin fiyatına 8 taksit yapıyolar. Bilginize...

Garanti sigortadan teklif almanı tavsiye ederim

garanti sigortayı hiç tavsiye etmem.karlı çıkmak istiyorsan oto king hizmeti veren bi sigorta şirketi olmalı. eğer aradığın ucuzluksa aracının yaşına da bağlı en uygun başak acentesinden teklif alırsın ama seneye de kasko garantisi istemelisin çünkü aracın 10 yaşını dolduruyor.

Ben de tam aksine Garantiyi tavsiye ediyorum.

Aracım aynı kasko dönemi içerisinde 3 hasar yapıp, yaklaşık 3 bin ytl masraf çıkarmış olmasına rağmen, aynı kasko dönemi içinde pert olunca araç bedelinin tamamını ödediler.

Zaman açısında da sorun yaşamadım.

Bence seçim yaparken bütün bunların yanında, aracını götürdüğün servisin anlaşmalı olduğu kaskoculara da bakmalısın. Hatta eğer özel servise götürüyorsan, oraya gelen Eksper'lerden hangisini daha kolay kafalıyabiliyorlar ona da bakmalısın ...

Hepinize teşekkür ederim.

benim de bir sorum var bende 97 model vectra var bir kaskocuya sordum 10 yaşını geçmiş arabaları kasko yapmıyoruz dedi bu bütün kasko şirkeleri için geçerli mi?

bende 2004 astra confort kasko bedeli 20000 ytl
full kasko dediler 820 ytl ye yaptırdım aksigorta 8 taksit. ilk kaskom du yani indirim yoktu.

ben pahalımı yaptırdım acaba axaoyak falan 1100 çıkarmıştı.

Geri