en risksizi hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam ben c yada d yi uygulardımda senin bu bayan sürüclerle alıp veremediğin nedir çok canın yandı galiba:)

Arkadaşın arabasıyla silivri yokuşunu iniyoruz..evet tamam belki hızlıydık ama sonuçta yol bizimdi.Sol şeritteyiz..sellektör korna sağ şeride geçirtemedik önümüzdeki aracı bari sağından geçelim derken birden önümüze kırmazmı..bıcıra girdik ..iki tekerlek üzerinde gittiğimizi hissettim bir an ama allahtan araba devrilmedi....Bir devrilse taklaya başlıyacaktık....o gün bu gün fobi oldu bende :)

Ön yargı ile yaklaşmamak lazım.Benim eşimde araç kullanıyor.Hiç de trafigi tehlikeye atacak bir davranış sergilemez hatta bazen kurallara benden fazla riayet eder ve risk almadan kullanır.Bence bayan sürücüler diyerek bir genelleme yapmak yanlış olur diye düşünüyorum

haklısın tabi..çok iyi kullananlar da var..amacım genelleme yapmak değil.Ya sadece bana denk geliyor ya da bela beni çok seviyor...

Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. Beyler her işin acemisi olabilir, bayanlar diye genellemeyelim. Bi gün eşiniz, kız arkadaşınız "illa ben surcem arabayı" derse :D

Eğer illa ki eşim birgün ben de sürecem derse bu forumu okuturum ona.....:kop:

Arkadaşın arabasıyla silivri yokuşunu iniyoruz..evet tamam belki hızlıydık ama sonuçta yol bizimdi.Sol şeritteyiz..sellektör korna sağ şeride geçirtemedik önümüzdeki aracı bari sağından geçelim derken birden önümüze kırmazmı..bıcıra girdik ..iki tekerlek üzerinde gittiğimizi hissettim bir an ama allahtan araba devrilmedi....Bir devrilse taklaya başlıyacaktık....o gün bu gün fobi oldu bende :)
biri benim arabamın arkasında sellektör yapıp korna çalsa onu kasıtlı olarak o mıcıra sokardım. Sol şerit istediğiniz hızda gidebileceğiniz anlamına gelmez. Hem bayanı panikletecek hareketler yapıyorsunuz , hem hızlı gidiyorsunuz bir de dalga geçiyorsunuz. Benim arabamın plakası 34 VT 0828. astra h gri. arabamı görürseniz durup bi çay molası vermenizi tavsiye ederim...:cool:

biri benim arabamın arkasında sellektör yapıp korna çalsa onu kasıtlı olarak o mıcıra sokardım. Sol şerit istediğiniz hızda gidebileceğiniz anlamına gelmez. Hem bayanı panikletecek hareketler yapıyorsunuz , hem hızlı gidiyorsunuz bir de dalga geçiyorsunuz. Benim arabamın plakası 34 VT 0828. astra h gri. arabamı görürseniz durup bi çay molası vermenizi tavsiye ederim...:cool:

okey..aklımda tutarım..Bu plakayı görünce çay değil..uzun bir yemek molası vereceğime emin olabilirsiniz..

tabiki d seçeneği!:)

d-)en yakın benzinliğe çekip uzaklaşmasını beklemek için çay molası vermek.:)
:good:

walla bu yazıyı gördükten sonra bırak çay molasını ilk fırsatta yasak masak dinlemem u çeker geriye doru kaçarım :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Geri