En İyi Akü ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
delpi yi bir ara toyoto larada kullanırlardı bilmiyorum hayla kullanıyorlarmı ama toyotocılar bile memnun değildi pek çok akü sorunu yüzünden servislere giden toyoto lar biliyorum..

bşrde almışken amperi yüksek akü al zararı olmaz faydası olur yani orjinalin 66 amperse misal 72 amper al.. ilerde teybini değiştirirsin anfi bağlarsın falan iyi olur o açıdanakü kasılmaz..

Bır mahsuru yoksa oylede yapabılırım, delphi ye bazıları ıyı aku bazılarıda kötu dıyor cozemedım bu akuyu:(

sen bilirsin ama al bence güzel bir mutlu garantisini kaşelet kafan kulağın rahat etsin.. ne üdüğü belli olmayan sakat aküyle gezmek arabada saatli bomba gibidir..

üzerindekş delphi zaten :( geçen yolda bıraktı
ömrü bittiyse her akü yolda bırakır.benimde önceki aküm delphiydi, 3 yıllık felandı.4-5 ay önce, akşam park ettim, sabah çalışmadı, gittim delphi aldım taktım yine.sorun yok.

Mutlu dan şaşmam

delphi delta elektronik ürünüdür ve opelin orjinal akülerinide üreten markadır.bence çokta kaliteli 72 amperi tavsiye ederim.

Bende değiştirdim..Üzerinde yuasa vardı...Ne kadar dayandı bilmiyorum ama ben 1,5 sene kullandım.Sonra dağıldı...Yerine ne alsam diye çok araştırdım...Sonra aklıma Varta geldi...Varta sadece pil ve akü üretiyor ve dünya devi..Bu işin ustası bende gittim Varta aldım.. 60 amper Bakımsız Varta akü bana maliyeti 140 tl tuttu çok memnunum...

geçen yıl akü değiştireceğimde akücü delphi yi tavsiye etmişti opelin orjinal akülerini de delphi ürettiğini söylemişti. tavsiyesiyle aldım (bakımsız olanı) çokda memnunum yani düşündüğünüz gibi kötü bir marka değil ama şunu da söyleyim akü ne kadar çok şarj olursa o kadar ömrü kısalıyormuş bu sebeble artık gündüzleri farlarımı yakmıyorum...

Son düzenleme:
Geri