Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim en sevdiğim yol ankara-şereflikoçhisar o güzel manzarayı göremezsiniz.kuruyan tuz gölü üzerine güneş vurmuş ve üzerinde yürüyenler var.offff offff
çok güzeldi bu yaz gittim ilk defa harika bir manzara.ya bide göl kenarında kamyonculara el eden hatunlara ne demeli bide bilmiyorum nedendir sizin memlekete girdiğimde pis bir koku geldi lağam kokusu gibi nedir o hepmi var?bizemi denk geldi?
Yok Sanirim Sen Gübre Zamaninda Girdin Sehire Ankara Tarafından Girdiysen Gübre Kokusu Ama Adana Yolu Uzerinden Girdiysen Tuz Fabrikasi Var Orasi Biraz Pis Kokuyor
Yok Sanirim Sen Gübre Zamaninda Girdin Sehire Ankara Tarafından Girdiysen Gübre Kokusu Ama Adana Yolu Uzerinden Girdiysen Tuz Fabrikasi Var Orasi Biraz Pis Kokuyor
tuz fabrikasına laf yok kardeşim alla alla. suc onların değil orası KARASU O YÜZDEN pis kokuyor :S fabrikanın hiç bir sucu yok bizzat ilgiliyim bu konu ile :d
Bahadir Yaklasik 1 Senedir koku geliyor. Fabrikandan.. Burak Sanirim Senin Sansina Gelmiştir Koku Neyse Bidaha Ki Sefere Seni Gül Kokulari İLe Karsilarim bizzat
Bahadir Yaklasik 1 Senedir koku geliyor. Fabrikandan.. Burak Sanirim Senin Sansina Gelmiştir Koku Neyse Bidaha Ki Sefere Seni Gül Kokulari İLe Karsilarim bizzat