en güzel yol...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
izmir - ısparta, arabamı doya doya sürüyorum

dinar - denizli
ankara - eskişehir
kayseri - ankara
konya - afyon
kayseri - develi

orası otoban değilmi?

benim en sevdiğim yol ankara-şereflikoçhisar o güzel manzarayı göremezsiniz.kuruyan tuz gölü üzerine güneş vurmuş ve üzerinde yürüyenler var.offff offff
Valla sanirim yol zevkimiz ayni burak katııyorum sana

Valla sanirim yol zevkimiz ayni burak katııyorum sana

çok güzeldi bu yaz gittim ilk defa harika bir manzara.ya bide göl kenarında kamyonculara el eden hatunlara ne demeli :kop: bide bilmiyorum nedendir sizin memlekete girdiğimde pis bir koku geldi lağam kokusu gibi nedir o hepmi var?bizemi denk geldi?

Yok Sanirim Sen Gübre Zamaninda Girdin Sehire Ankara Tarafından Girdiysen Gübre Kokusu Ama Adana Yolu Uzerinden Girdiysen Tuz Fabrikasi Var Orasi Biraz Pis Kokuyor

Yok Sanirim Sen Gübre Zamaninda Girdin Sehire Ankara Tarafından Girdiysen Gübre Kokusu Ama Adana Yolu Uzerinden Girdiysen Tuz Fabrikasi Var Orasi Biraz Pis Kokuyor

tuz fabrikasına laf yok kardeşim alla alla. suc onların değil orası KARASU O YÜZDEN pis kokuyor :S fabrikanın hiç bir sucu yok bizzat ilgiliyim bu konu ile :D:D::Dd

hımm anladım vall iki taraflıda koktu:)demek gübre zamanı daldık şehre...

Bahadir Yaklasik 1 Senedir koku geliyor. Fabrikandan..
Burak Sanirim Senin Sansina Gelmiştir Koku Neyse Bidaha Ki Sefere Seni Gül Kokulari İLe Karsilarim bizzat :D

fabrikadan neden koku gelsin yafff

Geri