en güzel yol...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ısparta denizli arasında dazkırı da yol eski bir jet p0istiyle birleştirilmiş 10 km kadar çok kısa ama çok tatlı bir pist

Bende oarayı severim. Fakat benim çok hoşuma giden yol Burdur üzerinden muğlaya gitmek. Trafiği az. Geneli düz sayılan bir yol. Dar ama güzel.

Marmara adasında çınarlıdan topağaca gitmek ,sağ taraf deniz sol taraf dağ tarla muhteşem bir yol.

Son düzenleme:
yeniçağa-devrek arası yol.orman içinden gidiyorsunuz.çok güzel bir manzara var.

karaman mersin arası :D

Sivas Taşlıdere yolu eski hali.. Sürekli içe eğimli tatlı virajlarla dolu 20km'lik bir yol.. Bir de trafik yoğunsa son derece zevkli..

Sarız - Kozan yolu.. Toros üzerindeki ormanların arasından sürekli iniş şeklinde ve düz kısmı olmayan bi yol.. Olur da yolunuz düşerse tek başınıza gitmenizi öneririm.. :)

bolaman virajları haha :)

şaka bi yana yeni viyadük güzel şu anda özellikle ordudan fatsaya doğru inerkene

evet haklısın bende ordan bahsediyorum zaten fatsaya kadar bi asılacan oooohhhh tamam. 200-220 :D

evet haklısın bende ordan bahsediyorum zaten fatsaya kadar bi asılacan oooohhhh tamam. 200-220 :D

asılmaya gerek yok bosta 140 yapıyor, onu da bosver arabayı at bese sal gaz pedalını arabanın yakarı 0 oluyor ve tünelin yarısından aşşa yukarı bolamana kadar iniyor.

benim şansımdan tünel kapalıydı.mecbur eski yoladan devam ettim.aslında bana çok zebvkli geliyor o virajlar.ama hanıma kabus gi,bi geldi.

eskiden eziyetti şimdi tenha olduğu için ferah ve güzel. ama biraz biraz bozulmuş yol kimse gitmeyince.

kışın dikkat edecen amma yoksam vızt diye kayarsınız. çok gizli buz yapıyor. babamlar dahil birçok kişikaza yaptıgizli buz yüzünden.

Benimde bir silifke-gülnar-ermenek tecrübem var kabus gibi gelmişti :)
SEYDİŞEHİR-KONYA arası benim favorim, tatlı virajlar iniş-çıkışlar v.s.
benimde çok hoşuma gidiyoo.çok güzel bii yol.Konyadan Seydişehir istikametine giderken baya bii uzun ve dimdik bi iniş var oo iniş özellikle beni hız yapmam için tahrik ediyo:) ANKARA-KONYA yoluda çok güzel alabildiğine dümdüz!hız sabitlemenin yanı sıra direksiyon sabitlemede olsa oo yolda kullanılır:) KANDIRA-İZMİT arasıda çok hoşuma gidiyo.asfaltı çok güzel.virajlar felan muhteşem.

Son düzenleme:
adapazarı-fethiye.hele ki adapazarına istanbul istikametinde akşamüstü girdin mi tadından yenmez.burdurdan da fethiyeye inerken ki yokuş aşağı wirajlar son derece zevkli...

Geri