Emniyet kemeri ikaz sesini iptal ettirdim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İLHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İLHAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sonunda sinirlenip aracımla birlikde İstanbul Bayrampaşa yetkili opel ODAK servisine gittim.
önce olmaz yapamayız dediler güvenlik icin bu gerekli deyip beni ikna etmeye calışdılar.
Fakat siz bunu yapmayacaksanız ben aracı soküp o bipleyen aleti oradan koparıp atacağım deyine yetkili arkadaş sorumlulugu sana ait imzala bu belgeyi bizde iptal edelim dedi.
tech2 cihazı ile 5.dk da iptal edip aracı verdiler.

----- masraf 23 tl ---------

Normalde kemeri takmıyor musunuz?

2tl ye aparatı var takıyorsun.Sorun etmene değmemiş

Bence yanlış yapmışsınız. Opel mühendisleri sizi sizden daha çok düşünüyor. Kısa-uzun mesafe ayırmadan takmaya alıştım ben. Siz de alışabilirdiniz.

Bazı arabalarda içinde biri yokkende takılı emniyet kemeri ötmesin diye:kop::kop:

Ağabeyim, küçük bir kaza yapıp kafayı ön cama geçirdikten sonra takmaya başladı.

güzel yorum yapmışsınız ,simdi hepiniz emniyet kemet kemerini tam anlamıyla daha aracı calıştırmadan takıyormusunuz????? her seferinde takıyorum diyen yalan söylüyor.

benim amacım emniyet kemerini takmadığımdan bu sesi kesmek deyil.
belkide bu forumda bulunan herkezden daha fazla emniyet kemerine önem veriyorum
yaşım oldu 40 bundan sona kendim için değil eşim ve çocuklarım için yaşıyorum

eğer sesi kesecek olsaydım evet 2 tl ye satılan emniyet kemer tokasından alırdım ve kemeri kullanmazdım
ama amacımı burada yorum yapan herkes yanlış anladı.

ilhan bey, bunu neden yaptırdınız merak ettim gerçekten.

evet kemer takıyorsanız biplemeyi neden kestirdiniz?

bende bip olayı yok adamı haikaten katil edicek bir ses. size hak veriyorum kısa mesafe olsada takılmazı lazım. ama benim sinirimi bozuyor:)

Geri