Emniyet kemeri ikaz sesini iptal ettirdim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İLHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her forumdda var bu emniyet kemeri meselesi galiba.
yalan söylüyorsunuz ifadesi de tanıdık.sanki yalan borcu olanlar varmış gibi.
her seferinde takıyorum.mesafe veya rota farketmiyor.el alışkanlığı.

Bu problemi çözmek devletindir..öyle yarım yamalak cezalarla olacak iş değildir,
Almanya bunu yaptı olmadı,hastane bakım masrafları sigortalara ağır patladığından hem ssk ları hem araç sigortaları kazada kemer takmayanın sigortası karşılanmayacak olacak kazada haklıda olsa masrafı kendi ödeyecek dediler devlet destekledi aynı zamanda cezaları artırdı millet kuzu kuzu kemer takmaya başladı :)
İşte burda sigortalar ssk trafik kasko ve devlet son noktayı koyarsa ceza hem şoföre hem yolcuya ceza bakın siz kazada hastane masrafları altınızdaki evi bile satsanız karşılayamayınız nasıl kuzu kuzu takarsınız bakın bende o kuzulardanım :) arabama binenelerde çoçuklarımda ben ses çıkarmadan kuzu kuzu takıyorlar...alıştık takmadan rahat etmiyoruz

valla ben hiç takmıyorum. aklıma gelmiyor çünkü benim corsa da emniyet kemeri ikazı yok. olsa belki takardım. cunku unutuyorum. benimkisi de alışamamakanlık meselesi

bende de ses yok 2007 astra classic sesi aktive etmek istiyorum ama hala çözüm bulan yok sanırım

bence emniyet kemeri bir aracın en önemli güvenlik elemanıdır.dolayısıyla değil bip kamyon kornası koysalar yeridir:)

Benim aracimda o ses yok acaba yazilimsal mi?Gayet memnunum uzun yolda takiyorum ama.

Geri