Emniyet arabama el koydu. incelenecekmiş. Ne yapabilirm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozdagli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eğer kıllanıyorsan sende benim gibi kaskona hemen çalıntı ihbarında bulun

kusura bakma aklıma geldikçe yazıyorum senden arabayı itü ye götürüp orada kontrolünü istemeleri için yazı vermeleri gerkiyordu gerekiyordu diye düşünüyorum

ilk önce benim de aklımdan oyun olabilir diye geçmişti ama değil. içeriye girdim başkomiser, polis memurları bir tanesi de tanıdıktı hatta. ellerindeki mahkeme kararını da okudum. hasarsız olarak teslim aldıklarına dair tutanak tutuldu. tutanağa kilometresini filan da yazdılar. plaka sorgusunda da çalıntı ibaresi düşülmüş zaten. itü olayını bilmiyorum ama izmir kriminalde muayenesi yapılacak haziran ortasında.

tamam şimdi benimde içime su serptin inşallah senin lehine sonuçlanır .

eğer kıllanıyorsan sende benim gibi kaskona hemen çalıntı ihbarında bulun
Emniyette bulunan bir araç için çalıntı ihbarı olmaz :(.

Geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz da aracınıza tekrar kavuşursunuz..

bende böyLe bir oLaya iLk defa tanık oLdum ben şahsen araba ticareti yapıyorum buna dikkat etmiyordum ama artık bu durumdan sonra bilqi edindim...sizinde aracınız inş temize çıkarda aracınıza kavuşursunuz aLLah yardımcınız olsun.

arkadaşım çok geçmiş olsun gerçekten üzücü birşey ama benim midem bulandı onun için sana sorayım dedim polis hiç bir zaman karakola çağırmaz kendisi eve gelir sen karakolun içine girip mi arabayı teslim ettin yoksa dışarıdamı teslim ettin bu iş bana biraz oyun gibi geliyor aman dikkat derim benimde başımda hacizli bir araba vardı benide aradılar gitmedim sonra ne eve geldiler nede bir daha aradılar onun için bende tabiii arabanın benden önceki sahibini buldum hemen geri verdim umarım benim korktuğum gibi değildir.:(

hacizli araç farklı change araç farklı change araçlara emniyet kriminal bakıyor kararı da onlar veriyor.
kapı direklerinde şasi no üzerinde herhangi bir oynama dikkatini çekmişmiydi?

çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar aracın...

yok öyle birşey dikkatimi çekmedi. hatta polis amcalar şasi noya biraz baktılar orjinal gibi duruyor dediler. yan camlara baktılar değişim varmı diye yok. kontağa baktılar orjinal gibi dediler. krikoya filan baktılar o da orjinal. çalıntı arabada önce stepneyi ve krikoyu filan okuturlar diyorlar.

Geri