emme manifoldundan gelen şıkırtı sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trkdrd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir eksantrik sensörü var onu bul oynat oynuyormu yerinden motorun solunda benzinliler de sol triger kısmında

bir eksantrik sensörü var onu bul oynat oynuyormu yerinden motorun solunda benzinliler de sol triger kısmında
Dizel benim arac hocam.Dediginiz sensör motor kapaginin altinda enjektörün yaninda mi

sensörün resmine internetten bakın tam yerini bilmiyorum zincirin orada olur ama

Baktım şimdi dedigim yerdeymis.O parcayi pompaci çırağı söküp spreyle temizlemisti.Oynadigini sanmiyorum ama aksam tekrar bakarım 👍

Baktım şimdi dedigim yerdeymis.O parcayi pompaci çırağı söküp spreyle temizlemisti.Oynadigini sanmiyorum ama aksam tekrar bakarım 👍
bir bakın yinede ses bana mekanik değilde sanki bir yerde bir parça şase ye değiyor gibi geliyor

bir bakın yinede ses bana mekanik değilde sanki bir yerde bir parça şase ye değiyor gibi geliyor
Bana da motorun icersinde bisey gibi geliyor ama cumartesi sanayiye gidecem bakalım umarim cozume yaklasirim.Bu arada gecenlerde çektiğim bir video daha vardi onu da atayim buraya

Geri