Elektronik direksiyon devre dışı oluyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan morfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

morfy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar ben bu forma yeni üye oldum,inş yararlı bilgileri hep birlikte paytlaşacağız..

aracın direksiyonu park esnasında ağırlaştı ve çook zor çevrilir hale geldi, aracı istop edip yarım saat bekledikten sonra tekrar elektronik direksiyon devreye giriyor ve düzeliyor,bu benim başıma 2 kez geldi,bu şekilde bir sıkıntıyla karşılaşan varmı?
Acaba sebebi nedir?
ne yapmam gerekli?

yardımcı olursanız sevinirim..

Arkadasım bildiğim kadarıyla bazı Opellerde olan bi sorun bu ve o durumda kesinlikle direksiyonu zorlayarak oynatmamak gerekiyormuş...belki hidrolikte bi kaçak olabilir..

elektirkli olduğu için veri kaybı veya soket temassızlığı olabilir veya direksiyon beyninde sorun olabilir bakmak gerekir.

arabayı alalı 6 ay oldu,alacağım zaman direksiyonla ilgili sıkıntı vardı,bu tip bişey sanırım alacağım kişi arabanın herşeyini yaptırdı öle satın aldım,sizce servise gösterip bunu sormalımıyım?
masraf çıkartırlarmı acaba?

bu konu kafama takıldı bugün servise gittim,arada bir olacağını sölediler,aküden tam elektrk alamadığı için oluyomuş,böyle bişey başınıza gelirse arabaya 5-10 sn fazla gaz verip akünün tam şarj etmesini sağlayın,düzelirmiş,Usta söyledi valla:)..

bu konu kafama takıldı bugün servise gittim,arada bir olacağını sölediler,aküden tam elektrk alamadığı için oluyomuş,böyle bişey başınıza gelirse arabaya 5-10 sn fazla gaz verip akünün tam şarj etmesini sağlayın,düzelirmiş,Usta söyledi valla:)..
:kop: :kop: :kop:

elektrikli dediysek fabrika çalıştırmıyor :D

Geri