Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet cok haklısın kriz var insignia yok satıyo millet sırada bekliyoYa valla bu kadar ekonomi ile ilgili biri oldugum halde ben Turkiyeyi anlayamiyorum. Dogdugum gunden beri herkes olduk bittik edebiyati yapiyor, insanlarin yasam tarzina bakiyorsun, sanki dunyanin en rahat ulkesi. 1 hafta Istanbulda kaldim, gorduklerim : Haftanin hangi gunu, hangi saati olursa olsun, gecenin 2 sinde bile Taksim ana baba gunu, restoranlarda sira bekledik, millet tuvalete bile taksiyle gidiyor, herkesin uzerinde benim bile zor aldigim markalar (yani ne kadar pahali markalar oldugunu siz anlayin),trafik arabadan gecilmiyor vs. Yani korkunc bir tuketim. Kimsede demesin cok kucuk bir kesim oyle geciniyor diye. Istanbul'un neresine gittiysem benzer manzaralar. Ya bu aglanma edebiyati yalan, yada benim gozlerim yalan soyluyor....
Ya valla bu kadar ekonomi ile ilgili biri oldugum halde ben Turkiyeyi anlayamiyorum. Dogdugum gunden beri herkes olduk bittik edebiyati yapiyor, insanlarin yasam tarzina bakiyorsun, sanki dunyanin en rahat ulkesi. 1 hafta Istanbulda kaldim, gorduklerim : Haftanin hangi gunu, hangi saati olursa olsun, gecenin 2 sinde bile Taksim ana baba gunu, restoranlarda sira bekledik, millet tuvalete bile taksiyle gidiyor, herkesin uzerinde benim bile zor aldigim markalar (yani ne kadar pahali markalar oldugunu siz anlayin),trafik arabadan gecilmiyor vs. Yani korkunc bir tuketim. Kimsede demesin cok kucuk bir kesim oyle geciniyor diye. Istanbul'un neresine gittiysem benzer manzaralar. Ya bu aglanma edebiyati yalan, yada benim gozlerim yalan soyluyor....
Ya valla bu kadar ekonomi ile ilgili biri oldugum halde ben Turkiyeyi anlayamiyorum. Dogdugum gunden beri herkes olduk bittik edebiyati yapiyor, insanlarin yasam tarzina bakiyorsun, sanki dunyanin en rahat ulkesi. 1 hafta Istanbulda kaldim, gorduklerim : Haftanin hangi gunu, hangi saati olursa olsun, gecenin 2 sinde bile Taksim ana baba gunu, restoranlarda sira bekledik, millet tuvalete bile taksiyle gidiyor, herkesin uzerinde benim bile zor aldigim markalar (yani ne kadar pahali markalar oldugunu siz anlayin),trafik arabadan gecilmiyor vs. Yani korkunc bir tuketim. Kimsede demesin cok kucuk bir kesim oyle geciniyor diye. Istanbul'un neresine gittiysem benzer manzaralar. Ya bu aglanma edebiyati yalan, yada benim gozlerim yalan soyluyor....
aşırı tüketim,borçla yaşama, asgari ücretli olup binlerce liralık kredi kartı borcu oluşu bunlar çok yaygın şeyler,Doğru, tüketim özentiliği çok yüksek. Asgari ücrete çalışan maaşının 3 katı bedelinde telefon taşır sonra da açım der, zam ister, hep görüyoruz bunları. Enflasyonun sebeblerinden biri de bu zaten. Görmemişlik, özentilik, milli geliri yüksek toplumları taklit eder nitelikte tüketim çabası olumlu şeyler değil. Türkiye'nin yıllardır süregelen sorunu üretim zaten, yoksa maşallah vatandaş tüketmeye çok hevesli. Toplam arzı toplam talebe yükseltemiyoruz. (kriz için değil yıllardır olan süreç, kriz farklı süregelen konjonktür farklı).