Ehliyetime el koydular ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya dün yollanan şeyler vardı
silinmiş tekrar bekliyorum göndersinler buraya koyacağım ama Aykal versin numarayı ve konu kapansın uzamansın diyorum ben .

Ayrıca Neoya katılıyorum Aykal bu kadar arkadaşı kaybedecek bir hata yapmış olmamalı

Kimseye bişe açıklamayacam oke , biri onurun ve elifin msn almış vır vır yapıyor 1. elifin msn ve onurun msn de ben açtım ve şifreleride aynıdır neden ? elif de buraya üye olacaktı bende verme yeni bi hesap açalım dedim msn olarak onurda aynı şekilde 2 sinide ben açtım ve 2-3 kişi fln ekliydi onlarda tesadüf konuşmak için fln filan bazı akıllılar bunu başka algılıyorlar isimlerinin ve soy adlarının geçmesi gereken msn lazım olduğu kural gereği olduğu için açıldı neyse kimseye verecek hesabım yok inanmayanlarda umrumda değil üyeliğimi iptalmi edersiniz banlarmısınız onlada ilgilenmiyorum ipalini istiyorum, şurda benim için değerli 1-2 kişi var onlarlada zaten yüz yüze görüşünce herşey aydınlanır iyi günler herkese ;)

Kimseye bişe açıklamayacam oke , biri onurun ve elifin msn almış vır vır yapıyor 1. elifin msn ve onurun msn de ben açtım ve şifreleride aynıdır neden ? elif de buraya üye olacaktı bende verme yeni bi hesap açalım dedim msn olarak onurda aynı şekilde 2 sinide ben açtım ve 2-3 kişi fln ekliydi onlarda tesadüf konuşmak için fln filan bazı akıllılar bunu başka algılıyorlar isimlerinin ve soy adlarının geçmesi gereken msn lazım olduğu kural gereği olduğu için açıldı neyse kimseye verecek hesabım yok inanmayanlarda umrumda değil üyeliğimi iptalmi edersiniz banlarmısınız onlada ilgilenmiyorum ipalini istiyorum, şurda benim için değerli 1-2 kişi var onlarlada zaten yüz yüze görüşünce herşey aydınlanır iyi günler herkese ;)

Ne anlattın, ben bişey anlamadım.. ?!!

Ne demek açıklama yapmıycam...? Suçlu değilsin madem ki, açıklamanı yap herkes bilsin...Bizim güvenimizi boşa çıkarma..!!

Suçu ortaya atan kişi direk çıksın açıklasın bence..;)

Ne anlattın, ben bişey anlamadım.. ?!!

Ne demek açıklama yapmıycam...? Suçlu değilsin madem ki, açıklamanı yap herkes bilsin...Bizim güvenimizi boşa çıkarma..!!

Katılıyorum Aykal abi.
Açıkla ki boşuna güvenmediğimiz bilinsin ve o suçu ortaya atanında derdi öğrenilsin.

Suçu ortaya atan kişi direk çıksın açıklasın bence..;)

bence yüzleşme yapılsın! madem konu bu kadar büyüdü. aykal kaçarsan suçlu olursun neo'nunda dediği gibi güvenimizi boşa çıkarmış olursun. ve burak'ın dedikleride doğru ithamcı kimse burda bulunmalıdır. kaçak güreşmek bence pek doğru değil.

direkt link vermek istemedim tc no görünmesin diye ama yaş yalan

Başkan photoshop olmasın ?!

Aykal, doğru mu bu yazılanlar ?!!!!!!!!!!!

iyide aykalın kardeşinin adıda aykal değilmiydi (anıl aykal) ? hemde 17 yaşında diye biliyorum ben. öss'ye hazırlanıyordu hani...

Ben de photoshop ile çok evrak üzerinde oynama yapabilirim..! Başka belgeler olması gerek...Bu yeterli değil bence...! Var mı ?!

Aykal, bunca muhabbetimizden sonra senden de cevap bekliyorum !! Buna hakkım var...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri