Ehliyetime el koydular ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun bence de bir avukata danışman senin için yararlı olacaktır.

gecmiş olsun..

aykal bu resmini koyduğun sayfanın bana linkini verirmisin rica etsem

aykal bu resmini koyduğun sayfanın bana linkini verirmisin rica etsem

Tabiki vereyim

http://www.trafik.gov.tr/

Tıkladıkdan sonra sağ köşede Araç sorgulama , sürücü belgesi ceza sorgulama ve onun altında da iptali var . İptali yazan kısıma gir orda sana sürücü belge numarası soracak onu girdikten sonra eğer iptal yada cezalı değilsen ona dair bir bilgi çıkacak ama herhangi bir sorun yada iptal varsa emniyetinde verdiği bir numara var zaten orda çıkıyor belge no ve şifre die onları girip listeye yani senin bulunduğun bölgeye ait olan liste çıkıyor ablam.

Koray neye güldün çok mu komik anlayamadım da ?

peki bana senin numaranı pmle atarmısın?

peki bana senin numaranı pmle atarmısın?

Belge numaramla olan ilgini çözemedim ? Hayırdır konu ile ilgili şüphelerin varsa bunu açıkça söyle dolandırmaya gerek yok çünkü ...

yok dolandırmadım. Bazı söylentiler var zaten ehliyetinin olmadığı ve yaşının dediğinle tutmadığı konusunda. Bende onları susturabilmek için böle bir ricada bulundum

yok dolandırmadım. Bazı söylentiler var zaten ehliyetinin olmadığı ve yaşının dediğinle tutmadığı konusunda. Bende onları susturabilmek için böle bir ricada bulundum

1. Kimseye bişe kanıtlamak zorunda değilm

2.O kişiler her kimse çok şey biliyorlar sanırım bana msn den cep
numaramdan yada pm ile ulaşıp bilgi alabilirler

3.Kimseyi susturmana gerek yok kim ne konuşmak istiyorsa konuşur

4.Uğraşacak adam kalmadı sanırım sıra bende

dediğim gibi kimse umrumda değil ne derlerse desinler bu sitede canlı canlı görüştüğüm, hesap numaram ile alışveriş yaptığım veya ... neyse ya neden açıklama yapıyorsam çok saçma zaten...

Bencede Giraya katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri