Ehliyetime el koydular ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide aykalın kardeşinin adıda aykal değilmiydi (anıl aykal) ? hemde 17 yaşında diye biliyorum ben. öss'ye hazırlanıyordu hani...

Benim aklıma direk o geldi.
Sanmıyorum Aykal abinin böyle birşey yapacağını,sonuna kadar güveniyorum ben Aykal abi'ye..

galiba iki tarafta burda ve kimseden ses çıkmıyor. hadi babacanlar çıkında ortaya kim ortaya atıyor bu iddaaları bir bilelim yavvv.

şakami bu :)

arkadaşlar fotshop olmadığından emin olabilirsiniz. Tc kimlik nodan ben çıkardım burda görünmesin diyede üstünü sildim

peki tc noyu kim nerden buldu?

Konuyu ortaya atan arkadaşlar, Aykal burada, sizleri de görelim..! Neden çıkmıyorsunuz ?! Korktuğunuz bişey mi var ?! İddianızın arkasındaysınız çıkın anlatın..! Kimsiniz, nesiniz bilelim..?!

neo galiba gelen msjlardan ithamı ortaya atanların kim olduğunu anlamak pekde zor değil...

ya arkadaşlar bende nerden bulduklarını bilmiyorum ama sonuçta bana annesinin cebine kadar yolladılar istersen ara diye . Ama ben olayın çokta büyümesini istemiyorum burda isim vermeye gerekte yok. En başta aykaldan numara isterken verseydi şuanda bu kadar bile büyümezdi. Aksini ispat edebilirse konuyu açarım bana pm atabilir. Aksini ispat edemezse üstte talep ettiği üyelik iptalini yerine getircem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri