Ehliyetime el koydular ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence böyle bir kanıta gerekte yok böyle bir konuyu tartısmayada. birileri birşeyler görmek istiyor diye illa kanıtmı gerekli. o şahıslar kim savcı falan mı ki hesap sorulur gibi racon kesiliyor onu anlamadım?

Aksiyon... :D :D :D :D

Aksiyona gerek yok neo bana bi numara verecek ve konu kapanacak uzatmaya gerek yok. Bana bi numara verecek kadar güvenmiyor mu yani? Sonuçta ithamlar büyük ithamlar var Salak yerine mi koyuluyoruz ispat isteriz...

Şu sitede olaysız bir gün geçsin ya.. ! :)

Site, site değil Dallas... :)

Suçlama yapanlar ve suçlananlar aynı ortamda olmalılar...

Ayrıca suçlama yapanlar ispat için belge sunmak zorundalar...!

Bu şartlar altında yalan belgelenirse tamam..Aksi halde suçu ortaya atanlar yalancıdır.. ;)

ya bana suçlayanlar ispatlarını sundular işin gerçeği .

Aykal abiye güvenen güvenmiştir zaten,konunun farklı yerlere çarptırılmasına gerek yok bence. O konuyu bende duydum birisi mesaj attı benim cep telefonuma Aykal abinin numarasını istedi ama kontörüm olmadığı için cevaplayamadım. Bence gereksiz böyle düşünmeler,o suçlamayı ilk yapan arkadaş kim görmek isterim ? Neye göre suçladı acaba?

ya bana suçlayanlar ispatlarını sundular işin gerçeği .

Sayın başkan o zaman bir konu açın belgeleri sunun da gerçek ne hepimiz bilelim...! Olay çıkmaması içinde konuyu kontrol altında kilitli tutabilirsiniz...Sadece iddiayı ortaya atan ve cevap hakkı doğan cevaplasın..! :cool:

Aykal yapmaz öyle şey.. !
Bu kadar insanla, benimle bu şekilde yalan üzerine bir dostluk kuramaz..Tepkilerimizi bilir..!!

Bilip bilmeden atmasın kimse, güven meselesi değil, suçlayan salak salak lafla suçlamaz heralde. Belgeleri vardır elbet.. Niye uğraşsın ki yoksa ?

Kelime oyununa gerek yok..!! Neyse açıklansın bu kadar insan bir ithamla uğraşmasın..Belgeleri görelim..iki kişi gördü diye belgeler vardır, doğrudur demek olmaz..Açıklansın bizde ona göre davranalım.. !

Sayın başkan o zaman bir konu açın belgeleri sunun da gerçek ne hepimiz bilelim...! Olay çıkmaması içinde konuyu kontrol altında kilitli tutabilirsiniz...Sadece iddiayı ortaya atan ve cevap hakkı doğan cevaplasın..!

bu fikre sonuna kadar derstek veriyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri