Ehliyetime el koydular ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum . Bakıyorumda sadece ben değil başına gelen yada tanıdığının başına gelende çokmuş, bu gün avukatımız ile konuştum dava açılır illaki kazanırsın ama davanın açılması bile 2 ay sürer sen bu süre zarfında çokdan sınava girmiş olursun uğraştığına değmez dedi.

Benim aklımdan geçen şu , yani mantıklı bir polise denk gelirsem sanırım

Ehliyet fotokopim var memura durumu anlatırım + araç benim üzerime , yani ehliyet fotokopisi ve olayları anlatıp haziranda sınava gireceğimi söylesem falan bence çok sorun çıkarmaz gibi ama bilemiyorum burası türkiye işte. !

Abi Hiç Tavsiye Etmem Allah Korusun Bir Kaza Yapsan Basın Belaya girer.... Anılla Alırsın Artk ehlıyetını:)

Bütün gün polisle köşe kapmaca oynadım :D Çok zevkliydi :p

Ya şaka maka çok pis dalga geçiorz arabada ama du bakim bi polis elbet durduracak,
ya araba kullanmama gibi bi şansım yok okula gidiyorum okuldan evin işlerini halletmeye gidiyorum kardeşim okuldan çıkıyor onu alıp dershanesine bırakıyorum akşam alıyorum bizim işyerine gidiyorum yardım edecek şeyler oluyor yada çiftliğe götürlmesi gereken malzemelerdi, yada kesin haftada 1 kişi doktora gider onu götürürüm vs vs Evde anne ve baba çalıştığı için evin işlerine bende yardımcı olmak zorundayım ve araba kullanmak zorundayım sadece keyif için değil yani.

Bütün gün polisle köşe kapmaca oynadım :D Çok zevkliydi :p

Ya şaka maka çok pis dalga geçiorz arabada ama du bakim bi polis elbet durduracak,
ya araba kullanmama gibi bi şansım yok okula gidiyorum okuldan evin işlerini halletmeye gidiyorum kardeşim okuldan çıkıyor onu alıp dershanesine bırakıyorum akşam alıyorum bizim işyerine gidiyorum yardım edecek şeyler oluyor yada çiftliğe götürlmesi gereken malzemelerdi, yada kesin haftada 1 kişi doktora gider onu götürürüm vs vs Evde anne ve baba çalıştığı için evin işlerine bende yardımcı olmak zorundayım ve araba kullanmak zorundayım sadece keyif için değil yani.

polis gördünmü nasıl tırsıyorsun demı :D sıf aksıyon yha :D ehliyeti alınca bu kadar sarmaz araba kullanmak tadını cıkart yenıden :D

50 kere dedim Abdestsiz gezme diye.. :)

Keşke sana da el koysalardı da forumca rahat etseydik...:)

50 kere dedim Abdestsiz gezme diye.. :)

Keşke sana da el koysalardı da forumca rahat etseydik...:)
:D:( güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım Mehmet yorumuna
Aykal geçmiş olsun takma kafanı umarım sıkıntıyı cabucak çözersin

abi çok geçmiş olsun....

Aykal yukarda da belırttıgım gıbı aynı durumla ben muzdarıp oldum aradan gecen 8 sene sonra bende avukatla gorustum hıc ıc acıcı seyler duymadım surucu kursu ıle ırtıbata gırdım bana yenı ehlıyetın bedelsız olarak verılecegı soylendı vede b sınıfı olan ehlıyetım yerıne e sınıfı aldım ve hıcde bedel odemedım

ve ınanırmısın o andan ehlıyet alana kadar sanırım uc ay hıc bır polis benı nedense cevirmedi umarım senıde gormezler bol sanslar kardesım

ben 5 aydır sabrediorum benimkinide aldılar ben napayım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri