egzoz muayenesinden geçemiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sulkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nadir egzos muayeneleri 10 yaşından küçük araçlarda iki yılda bir oluyor.

Eyvallah abim o zaman sorun yok. İzinde olmamdan dolayı eksoz muayenesi geçeli hayli zaman oldu :D aracı ilk çalıştırdığım da direk muayeneye gitmem gerek gitti benim yine 35 gayma :D Allah'dan bunun gecikme zammı filan yok :rakir::rakir:

Yan sanayisini de taktırabilirsiniz orjinal yerine,

Çevreyi koruduğunuz için içiniz rahat olur hem de :D

Aslında arabanızdaki sorunu farkedip çözmeniz için kötü bir şey değil muayeneden geçememek. Ama işin içinden çıkamıyorsanız arkadaşların da dediği gibi merdiven altı bi yere gidip orada yaptırın. :D

o çubuğu egzozun dibine kadar sokmasınlar o zaman geçer...

Ya ben bu iki yıllık işe takıldım kaldım. Kendi aracım 94 model hep bir yıllık oluyor. Bu durumun modelle yaşla ilgisi var mı?

Gecen hafta egzoz muayesi yaptırdım.Bundan sonra tüm araçlar iki yılda bir
egzos muayenesi yaptıracakmş

Son düzenleme:
SBenim eski springde geçmemişti yanda sıradada bekleyen adamın egzozuna taktım bak bakim değerlere dedim gülümsedi tamam dedi geçti biraz genel bir durum gibi davranıp rahat olursanız hallederler bir ikisi gıcıktır yapmaz belki ama 10 da 8 i geçirir sizi :)

Ya ben bu iki yıllık işe takıldım kaldım. Kendi aracım 94 model hep bir yıllık oluyor. Bu durumun modelle yaşla ilgisi var mı?

Gecen hafta egzoz muayesi yaptırdım.Bundan sonra tüm araçlar iki yılda bir
egzos muayenesi yaptıracakmş

Bayramdan sonra gideceğim bakalım iki yıllık mı yoksa yine bize üvey evlat moduna sokup hadi bakalım seneye gel mi diyecekler?

98 model arabama şubatta 2 yıllık yaptılar.

Bana da iki yıllık yaptılar 15 yaşında kızım

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri