egzoz muayenesi hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben arabayı değiştirecem ticari bineklerde bu durum nedir?

ben gitttim yaptırdım 2009dan beri yapılmıyormuş gecikme cezası yok otomobillere 2 yıllık oluyor ben 2 yıllık olarak yaptırdım 22 tl ye yapılıyor normalde eğer yapıldığı kağıdıda değiştirirseniz +4 tl
alete falanda bağlamadı 3 bin devire kadar gaz wer dedi ben 2000 dd ye kadar verdim tamam arabayı müsait biyere çek gel dedi yaptı evrakımı verdi.

Ufacık bir karton için 4 TL. ayıp ya, resmen gasp.

ben gitttim yaptırdım 2009dan beri yapılmıyormuş gecikme cezası yok otomobillere 2 yıllık oluyor ben 2 yıllık olarak yaptırdım 22 tl ye yapılıyor normalde eğer yapıldığı kağıdıda değiştirirseniz +4 tl
alete falanda bağlamadı 3 bin devire kadar gaz wer dedi ben 2000 dd ye kadar verdim tamam arabayı müsait biyere çek gel dedi yaptı evrakımı verdi.
alete bağlamadan nasıl yapabildi çok ilginç :D biz lpg li araçları hem lpg li olarak hemde benzinli olarak 2 kere ölçüyoruz. sadece birini ölçmesek bile çevre bakanlığından ihtar geliyor:)

alete bağlamadan nasıl yapabildi çok ilginç :D biz lpg li araçları hem lpg li olarak hemde benzinli olarak 2 kere ölçüyoruz. sadece birini ölçmesek bile çevre bakanlığından ihtar geliyor:)
alete bağlamadığı gibi işlem toplamda 3 dk sürdü :)

Aslında bu tür adamları şikayet edip izinlerini iptal ettirmek lazım, onlar hiçbir iş yapmadan, bedavaya oturdukları yerden para kazanıyorlar bizler de bu duruma aracılık ediyoruz. Ondan sonra da kokuşmuşluktan şikayet ediyoruz :(.

alete bağlamadığı gibi işlem toplamda 3 dk sürdü :)

Hayırlı olsun :) Ufuk'un ordamı yaptıdrdın yoksa Alpatayamı gittin ;)

Geri