Egzantrik Sensörü Sökme ???

vectra2.0

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar az çok motor ve mekanik bilgim var ve kendi imkanlarımla hata kodunu okudum ve belirtilere göre teşhisimi koydum egzantrik sensörüm sorunlu görünüyor şuan için öğrenmek istediğim aslında tahmin ettiğim yerde fakat emin olmak istedim.

1- Araç vectra b1 2000 motor egzantrik sensörü bujileri üzerindeki koruma kapağının altındamı ?

2- Sensörü sökmek için trigerin koruma kapaklarını sökmeye gerek varmı ?

cevap bulursan bana da haber edermisin bende de aynı sorun var araç 4500 deviri geçmiyor, geç çalışıyor. opel vectra gls 2000 96 mod.

cevap bulursan bana da haber edermisin bende de aynı sorun var araç 4500 deviri geçmiyor, geç çalışıyor. opel vectra gls 2000 96 mod.

Ben orda olduğunu tahmin ediyorum elimde service manuel de var ama açıp bakmadım bilen ustalarımıza sorup emin olmak istedim bende aynı dertten şikayetçiyim sorunlar aynı geç çalışma 4500 devirde takılma gibi bu aralar iyice arttı şikayetlerim parçanın orjinalini temin ettim gibi bişey pazartesi elimde olur sen konuyu takip et yaptıklarımı yapacaklarımı yazıcam konuya

krank devir sensörü de yapar bu arızayı.

krank devir sensörü de yapar bu arızayı.

evt haklısın krank sensörüde yapıyor ama önce ben egzantrikten başlicam sökmeye sonuç alamazsak krank sensörü ve benzin pompası olarak devam edicem

egzantrik sensörü yada 4000 devir sensörü bujileri koruyan kapağın altında bir fiş girişi var aynen gazoz kapağı açaçağına benzeyen bir parça triger koruma kapağını gevşetmelisiniz çünkü sensörün fişini yukarıdan çıkardıktan sonra yandan sensörü sıkan somunu gevşetip sensörü alacaksınız yenisini aynen takıp fişi takın kolay gelsin

aynı sorun bendede oldu dün. bugün okuttum arızayı eksantrik devir sensörü arızası diyor. onu sökmek için triger kayışı koruma kapağını sökmek lazım ve bildiğim kadarıyla bu sensörü takarken çok iyi ortalamak lazımmış en ufak kayık bir şekilde takıldığında okumuyormuş ama tam emin değilim ustalara sormak lazım kesin bilgi için.

Ustalarımızın yorumlarını bekliyoruz

dün tanıdığım bir tamircinin yanına uğradım çay içmek için..astra g geldi 4000 deviri geçmiyor diye..ustam e.devir sensörünü değiştirdi problem düzeldi..

ecoteci arkadaşlar hall sensörün bir resmini çekebilirmi?
kasnaklar gözükücek şekilde acil olarak lazım resim çekebilirseniz çok makbule geçer.

Geri