Egsozdan gelen damla

PN 635(PAMUK NURİ)

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar sorun şu arabayi dün farkeetim aracim rolantide çalişirken beyaz duman çikiyor birde dişari damla damla şeklinde su atiyor acaba sorun nedir

korkulacak birsey yok...kondens suyu..soguk havalarda normal..

peki yaa motor ısınınca da atıyorsa su damlası? bende arada bir oluyor. park edince aracın arkasından gecerken gözüme takılıyor yerler bariz ıslak :D

peki yaa motor ısınınca da atıyorsa su damlası? bende arada bir oluyor. park edince aracın arkasından gecerken gözüme takılıyor yerler bariz ıslak :D

ben kalorifer radyatörünü göstermeye gittiğimde motor sıcak adam deli gibi gaz weriyo redline da ama eksoz değil mübarek sanki musluk :kop: ben hayatımda bi eksozdan öyle su çıktığını görmedim 2 su bardağı doldurur kesin :kop: ama hawa soğuktu sıfırın altıydı...adama soruyorum hocam bu ne_?hatırladığım kadarıyla burda musluk yok,eksoz war...adamın cewabı : abi korkma ter o ya ter,terliyor :kop:

neyse bi daha görmedim

evet benim gördüğümde de eksideydi sıcaklık ama ne bileyim buhar normalde su damlaları görünce garibime gidiyor :D

Aslında sinir bir durum, egzozdaki tüm su atılabilse iyi, birazı da içinde kalıyor ve egzozu içten çürütüyor. 2-3 aydır patlak egzoz sesiyle geziyorum bu yüzden, yaza doğru yaptıracağım.

evet cürütüyor egzozu malesef. benimde son susturucu gitti işte bu yüzden birde spiralim eskimiş çatırtı yapıyor soğuk havalarda özellikle.

egzos dan su atyıorsa bir araç siz bu attığı suyu görebiliyorsanız..o aracın silidir kapak contasında ve silindir kapağında bir sorun vardır...

egzos dan su atyıorsa bir araç siz bu attığı suyu görebiliyorsanız..o aracın silidir kapak contasında ve silindir kapağında bir sorun vardır...
:kop::kop:
sifir aracda o zaman contadan kaciriyor:kop:

Geri