18 May 2011 #21 anulmustafa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Eyl 2010 Mesajlar 994 Tepkime puanı 0 Puanları 0 tşkr ederim sanırım vectra b de hemen hemen aynı yerlerdedir
18 May 2011 Konuyu Başlatan #22 ELEGANCE06 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 303 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 vectra b ve astra g de aynı yerde ve ayni tip egr ler kullanılmış. ecotech yazan kapağı söktüğünde göreceksiniz zaten!!
vectra b ve astra g de aynı yerde ve ayni tip egr ler kullanılmış. ecotech yazan kapağı söktüğünde göreceksiniz zaten!!
18 May 2011 #23 A arizali Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Mar 2011 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Puanları 0 slm arkadaşlar bu EGR'yi bende sökmek temizlemek istiyorum ama bulunduğu biraz karışık, arka tarafta kalıyor. kolay bir tekniği varmıdır acaba. (astra F X16XEL motor)
slm arkadaşlar bu EGR'yi bende sökmek temizlemek istiyorum ama bulunduğu biraz karışık, arka tarafta kalıyor. kolay bir tekniği varmıdır acaba. (astra F X16XEL motor)
18 May 2011 #24 redlion74 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ara 2008 Mesajlar 481 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Evet bende düşünüyorum ama astra f egr valfi zor biryerdeymiş diye duydum söken arkadaş olursa bizide aydınlatırsa sevinirim
Evet bende düşünüyorum ama astra f egr valfi zor biryerdeymiş diye duydum söken arkadaş olursa bizide aydınlatırsa sevinirim
20 May 2011 #25 tansugurler Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 2,319 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 daf95xf' Alıntı: Bence bujilerden biri hafif kaçırıyordur.EGR'den önce onlara baktır derim. Genişletmek için tıkla ... bujilerden ne kaçırıyor olabilir sence
daf95xf' Alıntı: Bence bujilerden biri hafif kaçırıyordur.EGR'den önce onlara baktır derim. Genişletmek için tıkla ... bujilerden ne kaçırıyor olabilir sence
20 May 2011 #26 tansugurler Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 2,319 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 redlion74' Alıntı: Evet bende düşünüyorum ama astra f egr valfi zor biryerdeymiş diye duydum söken arkadaş olursa bizide aydınlatırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... sizin araçda zor biryerde lpg de varsa çok zor sökülür
redlion74' Alıntı: Evet bende düşünüyorum ama astra f egr valfi zor biryerdeymiş diye duydum söken arkadaş olursa bizide aydınlatırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... sizin araçda zor biryerde lpg de varsa çok zor sökülür