ebay.de

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada konuyla şu an pek ilgisi yok gibi ama ileride çok işimize yarayabilir,ebay.com dün bizim gittigidiyor.com'a hisse alarak ortak oldu,ürün çeşitliliği ve teslimi konusunda ciddi çalışmaları olacakmış,ileride epeyce rahatlayacağız yani,ilgilenen herkese şimdiden hayırlı olsun...
yine de dikkat etmek lazim
sonucta ebayde 100% güvenilir degil
benim basima geldi, 280€ya birsey aldim,adam parayi aldi,mali göndermedi. polise verdim. ama adam iflas ettigi icin parami alamiyorum,beklemedeyim :(

fakat gittigidiyor ebayle direk link kurarsa Türkiye gittigidiyordan yurtdisindaki saticilardan alabilirsiniz. ben almanya hesabimla cinden, ingiltereden cok rahat alisveris yapiyorum

offtopic oldu, pardon

evet galiba gittigidiyorla link kuracaklar diye duydum hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz...

valla getireceğiz artık başka çarem yok, arabamdan çok memnunum, satıp daha iyisini alabileceğim+ daha fazla özelliği olan bir araç şu anda piyasada yok, şanzumanın türkiyede fiyatı 11,000 YTL, revizyona ihtiyaç duysa ( önümüzdeki 40,000 km içinde bir sürpriz yapmasını bekliyorum sırf aç kapa esnasında değişen contasının fiyatı 1,500 YTL) yurtdışında komple şanzumanı 1000 euro ya bulunca kaçırmamak lazım, en sıkıntılı parçası şanzumanı, onuda masraflarıyla 1300-1400 Euro'ya halledersem ben bu arabaya 300,000 km'ye kadar tepe tepe binerim :)

Geri