Easytronic Şanzıman

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MCakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paylasım ıcın tesekkurler...

ıyı demıssınız de soyle bır 30.000 km ye gelın ondan sonra tekrar aynı dusuncelere sahıp olcakmısınız bakalım ....gule gule kullanın aracınızı...

Easytronic kullandınmı? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun? 34 binde easy corsa biliyorum tek şikayeti yok. İllaki sorun olucaktır daha ileride sorunlu araçlarda olabilir çünkü seri üretimde devamlı ayıplı mallar üretilir. Sonsuza kadar kullanılacak diye bişeymi var? Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz anlamıyorum.

benım aracım 79000 de daha bır sıkıntı yaratmadı cok sukur..

ıyı demıssınız de soyle bır 30.000 km ye gelın ondan sonra tekrar aynı dusuncelere sahıp olcakmısınız bakalım ....gule gule kullanın aracınızı...

30 bine gelince ne oluyor anlamadım biraz daha açarmısınız konuyu benim c'mon 33 binde ilk günkü gibi maşallah

Benim Corsam(1.2 easy) 90'binde. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Manuelde de kullanıyorum, otomatikte de. ilk aldığımda kick down yapardım. artık manuel alta alıyorum. bence büyük rahatlık. tek bir sorunu var. yokuşlarda park ederken yarım debriyaj gibi bir şansınız olmadığından ilk denemelerizde zorlanabilirsiniz. hiil holder 2003 corsada olmadığından yokuşlarda bir miktar geri kaçırıyor.

Easytronic kullandınmı? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun? 34 binde easy corsa biliyorum tek şikayeti yok. İllaki sorun olucaktır daha ileride sorunlu araçlarda olabilir çünkü seri üretimde devamlı ayıplı mallar üretilir. Sonsuza kadar kullanılacak diye bişeymi var? Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz anlamıyorum.

kullanmasam konusmam zaten 2007 1.6 hb easytronık kullandım benım basıma gelenler aynı astra ve corsa kullanan arkadaslarımında basına gelmeye basladı ondan bu kadar acık soyluyorum anladınızmı

Başına ne geldi bide onu öğrensek?

MÇakir ve LordScorpion a paylaşımları için teşekkürler. İzlenimlerini yerinde buluyorum.

Memati09'dan hala ne gibi sorunlar yaşadığını açıklamasını bekliyoruz biraz fazla iddialı konuştu. 30bine gelince herkes şanzımanı eline alıcakmış gibi...

Geri