Ben terbiyesiz bişey söylediğimi hatırlamıyorum tekrar okudum hala terbiyesizlik yaptığımı sanmıyorum havadan nem kapıyorsan orası beni ilgilendirmez. Easytronic şanzımanlı araca sahip değilim ama arkadaşımda var dediğim gibi. Şu ana kadar buraya yazanlarda dahil kimse böyle sorunlarla karşılaşmamış. Karşılaşılabilir. Aynen dediğin gibi kul yapısı. Ama bu kadar çok kişi karşılaşmıyorda tek kişi karşılaşıyorsa ben burada öncelikli olarak hatayı kullanıcıda ararım. Kullanıcıda değilse ayıplı maldır derim. Easytronic bi araca sahip olmasamda buna rağmen ben bile vites değişimi sırasında gazdan ayağı çekmeyi, ani hızlanmalarda manuel vites düşürmeyi, mümkün olduğunca kick down yapılmaması gerektiğini, Yolda giderken boşa atılmaması gerektiği atılırsa senkromençlerin zarar görebileceği, her 15.000 km'de bir kalibrasyon ayarına girip debriyajın aşınmasından dolayı oluşan geç vites değişimi ve ağır kavramanın giderilebildiğini, ayrıca yapılacak bu ayarla debriyaj balatası ömrünün uzayabildiğini ve yukarıdaki mesajdaki gibi oluşabilecek arızaların önleminin 15.000km'lik bakımda sadece 17 TL farkla alınabileceğini biliyorum. Peki sen bunlardan hangisini biliyorsun?
Bunu geçtim burada 30.000'e gelmiş geçmiş kaç tane easytronic araç var onların hiçbirinin başına böyle bişey gelmemişken 30bine gelince görücem sizi gibi laflar edende ben değilim. Laf çarpıtmıyorum lafımı bilip konuşuyorum.