bende istiyorum yaptırmak bechkam gibi kürek kemikleri arasına melek kanadı yaptırmak ama kısmet
D

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
34 MRJ 66' Alıntı:siz bendeki döwmeyi görseniz kendi döwmelerinizden utanırsınız![]()
![]()
![]()
![]()
SERKAN_61' Alıntı:bende istiyorum yaptırmak bechkam gibi kürek kemikleri arasına melek kanadı yaptırmak ama kısmetD
yok kardeşim aşağa kadar indirtmem06bb2655' Alıntı:ben birinde gördüm okadar para harcayacak olsam kesin onu yaptırırdım dostum arkada sırtta omurgalarını çiziyo iskeletini ama sadece omurga enseden kuyruk sokumuna kadar iniyo.bide uğraşı var tabi![]()
ceren' Alıntı:Ya çok mu acıyo bi ara yaptırmak için gittim ama kapıdan döndüm :sorry:
aga78' Alıntı:her yönden karşı oldugumu belirtmek isterim iş cevresinde güvensizlik yaratıyor askerde farklı sorunlar dinen diyeneti umursamam çünkü bana göre abdest olmaz + bize emanet bi vicut aldıgımız gibi teslim etmemiz lazım
bende 3 5 kesik var yazın bile uzun kollu giyiyorum cahillikten kalma askerde işime yaradı gerçi bayaa kıyak geçti şimdi bunları nasıl kaybederim derdindeyim ama hikaye gitmiyor 10 yıl geçti
yazdıklarım şahşi fikrimdir ..!