Döwmeli opelciler

bende istiyorum yaptırmak bechkam gibi kürek kemikleri arasına melek kanadı yaptırmak ama kısmet:DD

34 MRJ 66' Alıntı:
siz bendeki döwmeyi görseniz kendi döwmelerinizden utanırsınız:) ;) :kop: :kop:

herşey açık dostum işte bizimkiler seninki nerde?gösterde oeplciler karar versin.hem dövme zevk işi sadece yaptıran beğenir başkalarıda beğenebilir ama çok irite ededebilir.oyüzden seninki kötü utanırsın olmaz:kop:

SERKAN_61' Alıntı:
bende istiyorum yaptırmak bechkam gibi kürek kemikleri arasına melek kanadı yaptırmak ama kısmet:DD

ben birinde gördüm okadar para harcayacak olsam kesin onu yaptırırdım dostum arkada sırtta omurgalarını çiziyo iskeletini ama sadece omurga enseden kuyruk sokumuna kadar iniyo.bide uğraşı var tabi:)

06bb2655' Alıntı:
ben birinde gördüm okadar para harcayacak olsam kesin onu yaptırırdım dostum arkada sırtta omurgalarını çiziyo iskeletini ama sadece omurga enseden kuyruk sokumuna kadar iniyo.bide uğraşı var tabi:)
yok kardeşim aşağa kadar indirtmem:) sadece scapula kemikleri üzerinde hem sağda hem solda iki kanatçık fazla değil yaa :D

ceren' Alıntı:
Ya çok mu acıyo bi ara yaptırmak için gittim ama kapıdan döndüm :sorry:

Benim dövme büyük ebatlı ve çok renkli olmasından dolayı 2 gün sürdü.İlk gün siyahlar ve kontürler atıldı, 2. gün renkli kısımlar yapıldı, toplam 7 saat...Ben kan vermeye bile dayanamayıp ayılıp bayıldığımdan dolayı ilk gün bembeyaz kesildim, hatta tamamlayamayacağız diye korktuk baya.Sonra alıştım, hatta omuz kısımları eğlenceli bile oluyor :).2. gün zaten laylaylomla geçti, bi yandan muhabbet, bi yandan dövme...Dövmeyi yapan Hasan (Ataoğlu) Abi'nin dediğine göre kadınlar anaçlıktan dolayı acıya daha dayanıklıymış...

sizi gidi dövemeciler siziiiiii

dikenlitel.jpg

Gölgelendirme ve 3D oldukça başarılı :good:

her yönden karşı oldugumu belirtmek isterim iş cevresinde güvensizlik yaratıyor askerde farklı sorunlar dinen diyeneti umursamam çünkü bana göre abdest olmaz + bize emanet bi vicut aldıgımız gibi teslim etmemiz lazım
bende 3 5 kesik var yazın bile uzun kollu giyiyorum cahillikten kalma askerde işime yaradı gerçi bayaa kıyak geçti şimdi bunları nasıl kaybederim derdindeyim ama hikaye gitmiyor 10 yıl geçti

yazdıklarım şahşi fikrimdir ..!

aga78' Alıntı:
her yönden karşı oldugumu belirtmek isterim iş cevresinde güvensizlik yaratıyor askerde farklı sorunlar dinen diyeneti umursamam çünkü bana göre abdest olmaz + bize emanet bi vicut aldıgımız gibi teslim etmemiz lazım
bende 3 5 kesik var yazın bile uzun kollu giyiyorum cahillikten kalma askerde işime yaradı gerçi bayaa kıyak geçti şimdi bunları nasıl kaybederim derdindeyim ama hikaye gitmiyor 10 yıl geçti

yazdıklarım şahşi fikrimdir ..!

burada şahsi fikirlerini yazamazsın :) :)

Geri