Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım yaşamamskyeye' Alıntı:Ben askerden döndükten 2 sene sonra yaptırdım, o yüzden bu konuda bir sorunum olmadı ancak arkadaşın birinde 3 tane deve gibi dövme vardı, hiç bir problem yaşamadı...Serseri veya uyumsuz olmadıktan sonra üstlerinle problem yaşamazsın.Akıllı adam az çıkıyor zaten, onlar da gayet güzel kullanıyorlar akıllı olmanı.
dragon' Alıntı:Benim zamanımda ( 1995-96 ) bir olay yüzünden vücudunda jilet yarası olanları ayırıp biraz!! haşlamışlardı.. dövmesi olanlara kimse birşey demiyordu.Bu arada dövmeyle ilgili boy abdesti konusuna yaklaşık 2 sene DİYANET İŞLERİ BAŞKANI açıklık getirmişti: Dövme günahtır fakat abdeste engel değildir.
pzeronero' Alıntı:Eger dövmen görünür yerde ise (kıyafet giydiginde açıkta kalan yerlerde; boyun,el vb) askerlikte bazı görevleri almana engel olabilir.Yani şöyleki,
(senin okul durumunu bilmiyorum tabi) 15 ay yapacaksan posta,yazıcı,saygı nobetcisi,ordu evi vb yerlerde görev alamayabilirsin.Ama kısa dönem yada yedek subay olarak yapacaksan pek bir sorun yaşayacagını zannetmem.Belki acemilikte bir-iki taciz o kadar (şaka yapıyorum) .Ben askerken bazı görevlendirmeler için asker seçilmesi için gelen emirlerde;
dövmesi, façası olmayan...askerlerden seçilecektir..diye giden emirler gelmişti.onun dışında dövmelileri ayırıp eziyet etme gibi bişey ben görmedim,duymadım. ama faça tabir edilen jilet yaraları, psikopatlığın göstergesi diye düşünüldüğünden onların durumu farKlı oluyor bazen
06bb2655' Alıntı:walla miyendizlik okuyorum ama umarım psikopat bi üstüm olmazda güzel anılarla dolu bi askeri anılarım olur![]()
ceren' Alıntı:Ya çok mu acıyo bi ara yaptırmak için gittim ama kapıdan döndüm :sorry: