Döwmeli opelciler

Nefret' Alıntı:
Bize yakısmaz döwme mövme

yapana,yaptırana saygı duyarım ;)
sırtına kocaman bi opel logosu yaptır bak nası kral duruyo?

benim babam kesin akıl yok sende ,
25 yasına geldim hala adam olmadın ,
ne olacak senin halin ,
5 para etmez adamın tekisin falan der büyük ihtimalle
adamın gözüne girmek için Atatürk gibi olman lazım yoksa hayatta sallamaz:D:D:D

06bb2655' Alıntı:
abi şöyle bi hurafe var bilmiyorum askere gittinmi ama askerde dövmeliler ayırıp eziyet ediyolar dediler çok kişiden duydum bunu.hurafemidir aslı varmıdır???

Ben askerden döndükten 2 sene sonra yaptırdım, o yüzden bu konuda bir sorunum olmadı ancak arkadaşın birinde 3 tane deve gibi dövme vardı, hiç bir problem yaşamadı...Serseri veya uyumsuz olmadıktan sonra üstlerinle problem yaşamazsın.Akıllı adam az çıkıyor zaten, onlar da gayet güzel kullanıyorlar akıllı olmanı.

letitout' Alıntı:
3 senedir kafamda bi model var onu düşünüyorum ama ona bi türlü zaman gelmedi. hayko cepkininde de war aynından. cok ironik bişey

Geri dönüşüm işareti mi?

:eek::rolleyes:

yok yok kalsın sabah sabah bi hoş oldum zaten:)

Ben dövmemi gösteremem ki.. :)

06bb2655' Alıntı:
abi şöyle bi hurafe var bilmiyorum askere gittinmi ama askerde dövmeliler ayırıp eziyet ediyolar dediler çok kişiden duydum bunu.hurafemidir aslı varmıdır???

Benim zamanımda ( 1995-96 ) bir olay yüzünden vücudunda jilet yarası olanları ayırıp biraz!! haşlamışlardı.. dövmesi olanlara kimse birşey demiyordu.Bu arada dövmeyle ilgili boy abdesti konusuna yaklaşık 2 sene DİYANET İŞLERİ BAŞKANI açıklık getirmişti: Dövme günahtır fakat abdeste engel değildir.

06bb2655' Alıntı:

Eger dövmen görünür yerde ise (kıyafet giydiginde açıkta kalan yerlerde; boyun,el vb) askerlikte bazı görevleri almana engel olabilir.Yani şöyleki,
(senin okul durumunu bilmiyorum tabi) 15 ay yapacaksan posta,yazıcı,saygı nobetcisi,ordu evi vb yerlerde görev alamayabilirsin.Ama kısa dönem yada yedek subay olarak yapacaksan pek bir sorun yaşayacagını zannetmem.Belki acemilikte bir-iki taciz o kadar (şaka yapıyorum) .Ben askerken bazı görevlendirmeler için asker seçilmesi için gelen emirlerde;
dövmesi, façası olmayan...askerlerden seçilecektir..diye giden emirler gelmişti.onun dışında dövmelileri ayırıp eziyet etme gibi bişey ben görmedim,duymadım. ama faça tabir edilen jilet yaraları, psikopatlığın göstergesi diye düşünüldüğünden onların durumu farKlı oluyor bazen

06bb2655' Alıntı:
sırtına kocaman bi opel logosu yaptır bak nası kral duruyo?

dövme yaptıracak olsam Ay-Yıldız yaptırırdım :p

Geri