arkadaşlar ne yazıkki dolandırıldım. vectra 2.5 cdx im babamın üzerineydi ona almıştım biniyordu geçenlerde galerici alıcı çıktı benim iş yoğunluğumdan dolayı aracı götürmesini söyledim. adamlar dükkan tutmuş galeri açmış kart bastırmış yalandan 2 araba koyup kendilerine galerici süsü vermişler . babam 65 yaşında iyi kalpli anadolu insanı güvenip sözleşme yapıp 4500 tl alıp gerisini senet yapmış. üstünede kandırıp vekalet almışlar. ve ne yazıkki aracın satışını hemen alıp bir gecede uçmuşlar ... bende üzerine pek düşmedim senet vs aldığını bilsem en kötü bankaya verirdim zaten bu şekilde satış yapmazdım.. şimdi notere gidip vekaletin örneğini çıkaracağım sonra savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucağım ve seneti icraya vereceğim aramızda ki avukat arkadaşlar yol gösterebilirmi. ayrıca aracın plakası 07 enr 19 siyah opel vectra cdx gören olursa mevkisini bildirebilirmi. giden araca veya paraya üzülmüyorum o para ne beni ne onu zengin eder 65 yaşındaki kalp ve şeker hastası adamın karşımda suçluluk duyup ağlaması beni üzdü ve kahroldum. yarın bu şahsın adını soyisminide yazacağım site yöneticisi arkadaşlarım izin verirse başka kimsenin canı yanmasın lütfen aracı görürseniz bana yada polise bildirirseniz sevinirim. iyigeceler herkeze
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi