Dizelde hangi Akaryakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizelde hangi Akaryakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz?

• Shell

Oy: 121 45.5%
  • Total

Oy: 23 8.6%
  • Petrol Ofisi

Oy: 25 9.4%
  • Opet

Oy: 74 27.8%
  • BP

Oy: 18 6.8%
  • Full

Oy: 5 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    266
Ynt: Dizelde hangi Akaryakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz?

ben dizelde shell euro dizel GTL  olanı tercih ederdim.1 depoda 15-20tl daha pahalı ama temiz ve performanslıydı.tavsiye ederim.

PO kullanıyorum, benzinli aracımda çok memnundum şimdi dizelde daha bir depo kullandım şimdilik bir sıkıntı yok

bu arada Sn. NewPa1n arkadaşımızın po ile yaşadığı sıkıntıyı genellememek lazım çünkü burada ne zaman po ya yakıt almaya gitsem pompacılar kartınız varmı diye soruyorlar. ama kartın kullanılabilirliği iyimi kötümü bilmiyorum

Ben PO olarak kullandım oyumu ama Shell, Total, BP den de alırım :) yakıtları gayet güzel..

arkadaş,lar genel,de şehir içindeki istasyonlardan yakıt almaya çalışın şehir dışı yakıtları kullanan araçlarda çokkez servisimize çekici ile girdiğini ve aracın deposunu boşaltıp baktığımızda çok değişik katkılar çıktığını bizzat kendim gördüm marka fazla ayırmam şehir içi ve devamlı aynı yerden almaya çalışın,saygılarımla gültekin

mastertech link' Alıntı:
arkadaş,lar genel,de şehir içindeki istasyonlardan yakıt almaya çalışın şehir dışı yakıtları kullanan araçlarda çokkez servisimize çekici ile girdiğini ve aracın deposunu boşaltıp baktığımızda çok değişik katkılar çıktığını bizzat kendim gördüm marka fazla ayırmam şehir içi ve devamlı aynı yerden almaya çalışın,saygılarımla gültekin

+1

Genellikle BP eurodiesel kullanıyorum

Shell den şaşma yoldan çıkma  greatt
Bunu bilir bunu söylerim

Aldığımdan beri sadece GTL. Arada mecbur kalınca 20-30 TL ne bulursam genelde BP denk geliyor. 0 dan beri 4 depo filan GTL kullandım. 3000 kmdeyim henüz filtre temizliği yok. En pahalı mazot GTL bir depoda 10-15 TL fark ediyor ama herhalde vardır bir artısı diye kafam rahat. ևocuğunu en pahalı mamayla besleyen anne kadar kafam rahat  25tel. Bir ara bir depo Total atıp bakmak istiyorum menzil fark edecek mi.

Bundan once 2006 1.3 cdti aracım vardı. Sıfır almıştım. Aldığımdan beri yaklaşık 3 sene boyunca hep shell den vpower dizel yakıt kullandım. Taaa ki bizim eve çok yakın bir opet açılana kadar. Sonra oradan almaya başladım. Yaklaşık bir yıl oradan aldım ve bu süre içerisinde aracım çekişten düşmeye başladı ama bunun opetin yakıtından olabileceği hiç aklıma gelmedi. Bir gun tekrar shell e dondum ve aracım eski haline dönmeye başladı. Diyeceğim şudur ki bir daha hayatta opetle işim olmaz. Şu anda astra j 1.3 cdti sahibiyim ve yakıt olarak shell vpower diesel kullanıyorum.

Geri