Dizelciler Dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim dizel araba tecrübem olmadı ben duyduklarımı okuduklarımı gördüklerimi dile getirdim zaten :) ama ben sıcak bakmıyorum dizele o dizelin gır gır çalışması bile hoşuma gitmiyor motor dediğin sessiz çalışıcak arkasından kara duman atmayacak bana göre böyle ama tork konusunda çok iddialı oluyolar bir kere Ford Fiesta 1.5 TDCi kullanmıştım gerçekten çok atik gidiyor dizeller

içeriye gelmiyor ses:) o fordlarda trafktör sesi gelir bir tek:)kara dumanındasa sebebi farklıdır normal kullanımda kara duman atmaz:)

Dizel araba boş iş ya eskiden litre fiyatı uygun diye alınıyordu ama şuanda nerdeyse benzin ile kafa kafaya gidiyor ayırca parçaları daha kısa ömürlü ve daha çabuk aşınıyor dizel arabaların o yüzden motor ömürleride kısa oluyor ne varsa benzinlide var :)

aaaaa doğukan ne buldum la! Gözlerime inanamıyorum bunları yazan sen misin? :D :rakir:

fena patlak verdin doğukan,bırak çipi kamyon turbosu taksan genede cık artık :D:D

hani la eranın motoru 500.bin gidiyodu :D

Twinturbo doğukan :D

fena patlak verdin doğukan,bırak çipi kamyon turbosu taksan genede cık artık :D:D

hani la eranın motoru 500.bin gidiyodu :D

istifa ediyorum forumdan :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğukan valla seni patlatmak istemezdim ama arama yaparken denk geldi öyle bi okuyayım dedim meğer neler yazmışsın :D
Bence forumda bi HYBRID OTOMOBİL konusuna gir, hayatta HYBRID almam falan yaz.
Bakarsın Allah seneye nasip etmiş :rakir:

Diyecek sözde yok rezik olduk amma insanların fikirleri zamanımızın getirmiş olduğu olumsuzluklar sebebiyle değişebiliyor ama gerçekten subjectif bakmak çok yanlış eskiden dizel arabalara karşı antipatim vardı Maço Accentim gönlümün zincirlerini kırıp dizelci yaptı benide :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar ben performans opel servisinde elektirkciyim buji ler sağlam gösteriyo olabilir servislerde böyle şikayetlerde elemanların ilk yaptığı şey arabanın artı kutup başından çektiği kablo ile kontrol ederler ve bu hem sizi hemde elemanı yanıltır başıma hep geliyor ısıtma bujisinin motor kısmında kalannn yani başı tam ısı vermiyor yani biraz kızarıyor arabaya da yetersiz geliyor isterseniz deneyin ve görün 4 tane buji takın aracınıza düzelmezse parasını ben verecem yani sizin anlıyacağınız buji kızarıyor ama tam dibinden kızarmıyor yukarıdan kızarıyor oda haliyle yetersiz geliyor aslında ısıtma bujileri tam ısıtsa arkadaşın ikikere ısıtmasına gerek bile yok bujinin ömrü 15 bin yirmi bin dir saygılar numaram 0543 528 88 74 afyonkarahisar saygılar

Geri