Dizel Yakıtı Hangi Firmadan Alıyorsunuz ? Nerden Almalı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deniz39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deniz39

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba dizel yakıt firmalar arasında farklılıklar gösteriyor. Sizler Opel marka araçlarda hangi firamayı tercih ediyosunuz(ANKET). Test edip memnun kaldığınız yakıt hangi firmada mevcut.

Firma tercihindeki terchinizi belirleyen şeyler neler, tavsiylerinizi bekliyorum...

Ben Shell i tercıh edıyorum . Cunku motorinin herkezın bildiği gibi iyi süzülüp damıtılması gerekıyor , bunuda en iyi shell yapıyor eğer bır gun denersenız shellden alcagınız yakıtla hem dızel aracınız benzınlı gibi performanslı olacak ve dizel motor sesı dahada alt sevıyelere inecektir..

ben de shell alıyorum...motor gürültüsü az..

bende Shell'den alıyorum, hatta hep aynı şubeden..

po dan alıyordum, lanet olsun aldığım o günlere. Bu hafta shellden aldım ilk defa. Harika bir yakıt. Bu kadar fark olmaz. Araba hoplamıyor alt devirlerde, 2 ile ilerleyeceğin yerlerde hoplama yok.

bulunduğum yerde BP den alıyorum ve çok memnunum. Nedeni ise 45 bin km den bu yana mazot filtresini hiç değiştirmedim. Gerek duyulmadığı ap açık ortada daha yep yeni duruyor ve araç çok rahat çalışıyor.

shell...genel bakımlarda mazot filitresini usta söktümü anlaşılır sate:)ben gözümle gördüm hep shell den alıyorum tertemiz filtre

Shell - euro dizel -

Geri