dizel-euro dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kim arkadaşlarım euor dizel kullanan araçlara normal dizelde kullanabilirsiniz diyor.ve bunun bir sakıncası olmadığını savunuyor.
ben ise bu fikrin yanlış olduğunu yüksek kükürt oranı nedeniyle enjektörlerde sorun yaşanacağını söylüyorum.
bu işin uzmanları ne düşünüyor acaba?

selamm

selam kardeşim bu konuyla pek ilgilenceklerini sanmıyorum...bu senin düşüncen ne sitersen onu koy alırken sana euro dizel koy aracına diyolar bundan dolayı ister koyarsın ister koymazsın...ama bence zararlı her mazotu bir tutmak yanlış..

aralarında fiyat farkı var.elbette ucuzunu kullanmak istiyor insan.ama araç açısından ne farkı var?

.

aracın pompası yıldız ise ki bunlar dti serisi normal koymalısın . senin arac comman rail euro uygun ... performans normal mazotta daha iyidir fakat arabana uygun olan mazot euro olamlı.

aracın pompası yıldız ise ki bunlar dti serisi normal koymalısın . senin arac comman rail euro uygun ... performans normal mazotta daha iyidir fakat arabana uygun olan mazot euro olamlı.

Aracın motoru euro-diesel için üretilmişken nasıl oluyorda normal mazotta performans daha iyi oluyor. bence yalan bir bilgi. hatta bi çok kişiden normal dizel konulursa motorun çalışmakta zorlanacağınıda duydum

arkadaşım yeni nesil cdtı motorlarda en 90 standartlarına uygun yakıt kullanmak lazım yani bu da euro dizel ama fikir senin ben euro dizel kullanıyorum cokda memnunum ha aracımın deposuda 100 litre ii para veriyorum

Geri