astra 1.3 dizel aracıma, petrol ofisinden mazot alırken pompacı çocuk yanlışlıkla benzin doldurdu. uyarımla hemen durdu ama yaklaşık 4 lt. benzin depoya girmiş oldu. sonrasında diğer pompacılarla birlikte beni ikna etmeye çalıştılar. hiçbirşey olmaz, bazı müşteriler motor canlansın diye özellikle bikaç litre benzin karıştırıyorlar mazota gibisinden, anlamsızca ısrar ettiler. hatta depoyu fulleyelim aradaki mazot farkı bizden olsun gibilerden konuştular. depoyu mazotla fullettim ama kontağı açmak içimden gelmedi. Ankara Opel Garage, Hakan beyi aradım cepten. Sağolsun akşam mesai saati dışında olmasına rağmen yardımcı oldu, riske girme dedi. onun sözüyle arabayı yakındaki bir tamirhaneye çektirip depoyu boşalttırdım. Herhangi bir ücret vermedim, benzin istasyonu karşıladı yapılan işlemi.
Sonradan öğrendiğime göre 4-5bin TL tutarında bir masraftan kılpayı kurtulmuşum. Belki hiçbişey olmayacaktı ama benden tavsiye, 4000TL riskine girilmez, aynı şey başınıza gelirse kesinlikle risk almayın derim.
Sonradan öğrendiğime göre 4-5bin TL tutarında bir masraftan kılpayı kurtulmuşum. Belki hiçbişey olmayacaktı ama benden tavsiye, 4000TL riskine girilmez, aynı şey başınıza gelirse kesinlikle risk almayın derim.