Dizel Araca Hava Filtresi..Olur mu Olursa NAsıl olur :)

BluuBZeR0

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
boşverin dizele egzostu,hava filtresini sade sade gezelim ;)

Son düzenleme:
forum içerisinde corsa 1.3cdti aracına hava filtresi takan sonrada pişman olan arkadaş var..konucorsa turingde açılmıştı..incele istersen...

arattım ama bulamadım bakııym sağol abi..

aradım ama dizele hava filtresi gibi birşey görmedim :S
benzinliye takan var oda memnun olmamışş..

Son düzenleme:
dizelde takan varmı hiç bilmiyorum ama istersen yed veriyim uygun bi fiyata :) msnde ekliyim R.I.P

kardeş valla alırım almasına ama taktıran varsa bir fikir alayım daha sonra düşünürsem kapını çalarım:good:

bence hava filtresi pek işe yaramaz ama güç almak için turbodizellerde en güzeli chip yaptırmak.sitemizde de mehmet gazihan adlı kullanıcı bu konularda oldukca uzman.bi de performans son susturucu alırsanız oldukca tatmin edici bi artış olur bence performansta.

ben performans son susturucu taktım ve çok memnunum mükemmel ses veriyor ayrıca performansıda artırıyor.my racing markası

bence sen bı blow off taktır cuffffff laya cufffffffffff laya gez derım bu performans son susturucu nasıl oluyo arkadaslar ses harıcınde hıssedılebılır derecedce guc artısı varmı vede sesı nasıl merak ettım benzınlıye benzıyomu yoksa traktor gıbı otmeye devammı:D

ben denedim ne performans artıyor nede hava filtresinden bi ses geliyor.boşuna hava filtresi olayına girme bence ama arkadaşın dediği gibi blow off taktır o cuff sesi çok daha tatlı.blow off fiyatlarını bilen varmı bu arada?

ben performans son susturucu taktım ve çok memnunum mükemmel ses veriyor ayrıca performansıda artırıyor.my racing markası

videosunu koyabilirmisin şimdi boşuna egzost almayalım :D

Geri