Arkadaşlar disc ve balata değiştiricem malüm GM ürünü pahalı 250 ytl diyolar.çeşitli markalar var.TRW ve Brembo v.s. hanglerini tavsiye edersiniz???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TRW için bazı dönemlerde GM e disc ürettiği söyleniyor.ama kulakdan dolma bilgi benimkisi tabi.valeo sanırım öyle bi markadan daha bahsediliyo.valla kafa karışıyo 3-5 i aramıyorum teknik olarak tatmin etmeli.bide içten dıştan soğutma olayı var:S o ayrı dert.Disc ve balata farklı markalardan olsa sıkıntı yaratırmı???
farkli markalardan olsa sorun yaratmaz ama onemli olan spora spor disk ve balata alinmasi...
bi de asil benim merak ettigim vw beatle a porsche kaliper ve diskleri koyuyolar yani merak ettigim bijon araliklari uyan x arabasinin disk ve kaliperlerini bodoslama benim arabaya koyabilir miyim (bence tasiyi ciyi degistirmek gerekiyor ama...)
balatayı ne marka kullanıyosun?fren performansından memnunmusun TRW nin.bide tepme yada direksiyonda titreme yapıyomu???orjinal gm balata bende cıyak cıyak ses yapıyodu trw ses yapmıyo şuan
balatayı ne marka kullanıyosun?fren performansından memnunmusun TRW nin.bide tepme yada direksiyonda titreme yapıyomu???