Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün ön düzene girdim alt takımda gram boşluk çıkmadı z rot direksiyon kutusu v.s tabiri caizse taş gibi. amortisör yapıyor dediler üşenmedim bir çift aldım taktırdım ses azalır gibi oldu ama kesilmedi yine hafif çukura düşünce lok sesi duyuluyor. Bu durumda geriye stoper ve takoz kalıyor bunlarıda değiştirseydim keşke dedim ama buda bir denemeydi. Hafta içi Takozları değiştireceğim bence büyük ihtimal sorun bunlarda gibi duruyor
ben söyledim okadar alayım diye yok abi takozda bişe görünmüyor dediler montajladılar yola çıktık yine aynı ses. ikinci defa söktüremedim işim vardı çünki bu durumda ben takoz diyorum artık bu sese
arabanın akünün oralarda ön kaput içinde eski yedek parçalardan belki lazım olabilir diye bıraktığınız oldumu,çukura girince sarsıntıda ses yapabilecek bir malzeme kontrol edin benim başıma geldiydi.öyle birşeyde olabilir.