4 Ağu 2017 #1 I iphonecu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ağu 2016 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar merhaba, Resimde kırmızı ile işaretli parçaları nasıl sökebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Ekli dosyalar dsc00678l.webp 6.5 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar merhaba, Resimde kırmızı ile işaretli parçaları nasıl sökebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
4 Ağu 2017 #2 V vectra fırat Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2016 Mesajlar 516 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 iphonecu' Alıntı: Arkadaşlar merhaba, Resimde kırmızı ile işaretli parçaları nasıl sökebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Onlar tırnaklı galiba asilarak geliyor. . SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iphonecu' Alıntı: Arkadaşlar merhaba, Resimde kırmızı ile işaretli parçaları nasıl sökebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Onlar tırnaklı galiba asilarak geliyor. . SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 Ağu 2017 Konuyu Başlatan #3 I iphonecu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ağu 2016 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 vectra fırat' Alıntı: Onlar tırnaklı galiba asilarak geliyor. . SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bende öyle izledim hocam. Fakat emin olmadan denemek istemiyorum. hiç etmeyelim sonra
vectra fırat' Alıntı: Onlar tırnaklı galiba asilarak geliyor. . SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bende öyle izledim hocam. Fakat emin olmadan denemek istemiyorum. hiç etmeyelim sonra
4 Ağu 2017 #4 H halit69 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2010 Mesajlar 392 Tepkime puanı 3 Puanları 18
4 Ağu 2017 #5 E elvan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2014 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 iphonecu' Alıntı: Arkadaşlar merhaba, Resimde kırmızı ile işaretli parçaları nasıl sökebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... butonların arkasındaki delikte 1 adet torx t kaçtı hatırlamıyorum vida var onları sökmelisin söktükten sonra hafif çek çıkıyor zaten
iphonecu' Alıntı: Arkadaşlar merhaba, Resimde kırmızı ile işaretli parçaları nasıl sökebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... butonların arkasındaki delikte 1 adet torx t kaçtı hatırlamıyorum vida var onları sökmelisin söktükten sonra hafif çek çıkıyor zaten
6 Ağu 2017 #6 hakangnr Kayıtlı Kullanıcı 16-Bursa Katılım 4 Eyl 2009 Mesajlar 135 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Torx 20 tornavida ile arkalarındaki vidaları sökmen gerekiyor.Sonra kendine doğru çek çıkar.
7 Ağu 2017 Konuyu Başlatan #7 I iphonecu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ağu 2016 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Teşekkür ederim herkese söylediğiniz gibi t20 ile tek vida