G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
benm bilidğim o ses normal ve ben severm mesela o sesi
)

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S.a öncelikle iyi geceler ...Arkadaşlar Merhaba Benim Aracinda Direksiyonu Sağa Yada Sola Tam çevirmelerimde Ciiyyk Sesi Geliyor Ve Araç Titremem Yapiyor Rolantide Iken Devir 500 E Kadar Düşüyor Bi Fikri Olan Varmi Bu Konuda....bu Akşam Ammada Mesaj Attim Siteye Bnim Arabanin Baya Bi Sorunu Varmiş Yaa..hangi Arizayi Okusam Bendede Var Diyorum Bi Yardim Lütfen...
ya evet, başta ben o sesleri duyunca tedirgin oluyordum. ama artık alıştımo sese bende hastayım beeee offf offfgerçi ben sabahları arabanın esnemesi sırasında gelne çatırtı tıkırtılarada hastayım
![]()
Arkadaşlar bugün aynı şikayetle yani( ön taraftan özellikle direksiyonu sağ sol yaparken zzzz diye gelen ses) gaziantep opel servisine gittim. ama daha önce başka bir opel servisine de gittim. İki serviste aynı teşhisi koydu. Teşhis: Direksiyon pompası . Servisteki usta direksiyon da sertleşme olana kadar devam edin dedi. Bİrde belirteyim benim direksiyon kutusunda hiç yağ eksiltmesi yok. SAdece uyuz bir zzzzzzzzz sesi. Tamiri olmadığını , veeee sıkı durun pompanın tek olarak satılmadığını komple kit olarak kutu vs ile beraber satıldığını fiyatınında 2,850 ytl civarı olduğunu söyledi. evet doğru okudunuz. 2,850 ytl. İstemesemde böyle binmeye devam edecem.