direksiyon pompası ( zzzzzzzzzzzzzzz yapar mı?)

yok bılıyorum nerde oldugunuda kayısın gerdırme ayarı yokkı otomatik gerdirde o açıdan yani
Yok öyle radyatör kayışı gibi, eski usul levye yardımı ile germiyorlar. ( A Kasa vectrada ) Ustaya bir dahaki gidişimde sorarım. Beş dakikasını almıştı.

direksiyonumda cevirdigim zaman sarj edrmiş gibi bi ses oluo bnmde aklıma takılıo normal mi bu seste

direksiyon pompası

arkadaşlar direksiyon pompaları tam turlarda zorlamadan dolayı ses yapar ama bunun dışında normal kullanımda bir ses varsa bu normal değildir.bilgilerinize

aynı problem benim astra gl de de var üstelik benim sağa sola çevirdiğimde rolanti ayarı bayağı düşüp çıkıyor

aynı problem benim astra gl de de var üstelik benim sağa sola çevirdiğimde rolanti ayarı bayağı düşüp çıkıyor

servodan dolayı o işte, servo güç çekiyor o sırada, rölanti de o sırada düşüyor. direksiyonu sabitleyince tekrar normale dönüyor.

bende şuanda bu problem var...kesinlikle orjinalinde olan çok hafif çıkan ses değil bu...çok rahatsız edici belirgin bi ses...arabayı yeni çalıştırdığımda meydana geliyor...zaten 3 gün öncesinde de yoktu...3-4 km sonra kesiliyor biraz...herhangi arıza ışığı yanmıyor ama...bi fikri olan var mı?

Evet bende opel odak ve balkana goturdum iki ustada bu ses normal dedi
zzzz diye hidrolik sesi ,diğer ses gelen arkadasların bence baska problemi var 3 4 km sonra kesilmesi yok yağ kacırıyo filan ben arabayı sıfır aldıgımda kapıda farkettim o sesi oyuzden normal karsılıyorum.Yalnız bazı astralarda o yok sanırım ingiltere üretimi olan astraların direksiyonlarında boyle bir ses geliyor.Mini cooper ların yuzde 90 nındada aynı ses var aynı direksiyon pompasını kullanıyolar

normaldır benım vectrarada war elektornk dıreksıoyn sıstemı oldugu ıcın oluye

hidrolik arabalarda genellikle geliyor

bütün opellerde o ses var hidrolik sesi bence hafif çevirmeyle bile zzz die ses yapıyor normaldir.

Geri