Direksiyon Hidroliği Yardım

sağolun arkdaşlar eğer akü ile bi bağlantısı varsa orda sorun olabilir aküde bikaç sorun yaşıyorum çünkü hem otogaz sistemi hemde müzik sistemi bağlı ve arkaşdada aynı kornadan var meşhur ferrari kornası onda daha fazla ses çıkıyor. önce aküyü büyütmem gerekiyor sanırım

bu direksiyon kayışı vantilatör kayışımıdır değilse yeri nerdedir.

akü ile alakası yok mekanik olarak calışıyor direksiyon sistemi bence lastik havaları az olabilir veya direksiyon yağı kalın veyada yanlış yağ kullanılmış olabilir sabah ilk calıştığında yağ ısınıp incelene kadar sert olabilir

bendede aynı sorun var geçenlerde rot balans için servise gitmiştim banada direksiyonun çok set olduğunu söğediler nereden kaynaklandığını sordum direksiyon pompası dediler fiyatı 300 350 ytl gibi fiyat söğlediler bende vazgeçmek zorunda kaldım

bu kayışı göstersem değişecek deseler maliyeti nedir?
Kayış fiyatı 10 ytl. Ustayada 5 ytl versen toplam 15 ytl. zaten kayışı değiştirmek 5 dakikalık iş. Ama; önce göster yeni ise masraf etme sadece gergisini ayarlat direksiyon yağın eski ise değiştir.

sağolun arkdaşlar eğer akü ile bi bağlantısı varsa orda sorun olabilir aküde bikaç sorun yaşıyorum çünkü hem otogaz sistemi hemde müzik sistemi bağlı ve arkaşdada aynı kornadan var meşhur ferrari kornası onda daha fazla ses çıkıyor. önce aküyü büyütmem gerekiyor sanırım

aküyle bağlantısı şöyle eğer aracınızdaki pompa mekanik yani kayışa bağlı olmayıp elektirikli pompa ise aküyle ilgisi olabilir röle vs..ama bende şimdi öğrendim ustalar yazmış mekanik diye ben elektrikli sandım:D ksuura bakmayın... dediğim gibi elektirikli pompa ise aküyle alakası vardır ...saygılar...

yağını değişdirtiyim ben en iyisi onun bi zmanı varmı kullanma süresi gibi baya uzun bi zmandır değiştirildiğini hatrlamıyorum

Geri